O femeie din Alba, cercetată pentru că vindea haine contrafăcute pe Facebook, însemnate cu mărci celebre

26 noiembrie 2021
article img
O femeie vindea pe Facebook haine contrafăcutefoto: Shutterstock

Aproape 500 de produse vestimentare contrafăcute, în valoare de peste 19.000 de lei, au fost confiscate de poliţişti de la o femeie din judeţul Alba. Acestea le vindea pe Facebook și le promova cu însemne ale unor branduri celebre.

În urma percheziţiilor, au fost găsite 459 de produse vestimentare, în valoare de 19.300 de lei. Femeia din Alba este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată

"Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, au efectuat două percheziţii domiciliare în Câmpeni şi Baia de Arieş în cadrul unui dosar penal privind infracţiuni de contrafacere.  Din cercetări a rezultat că, începând cu luna septembrie, o femeie de 32 de ani din Câmpeni ar fi oferit spre vânzare, prin intermediul unei reţele de socializare, articole vestimentare care poartă însemnele unor mărci celebre, în legătură cu care există suspiciunea că sunt contrafăcute", se arată în comunicatul IPJ Alba.