O femeie este judecată la Iași pentru că i-a secționat soțului penisul. Bărbatul a fost pedepsit pentru că nu și-a ajutat consoarta

Ultima actualizare:

    Scenele s-au petrecut în satul Domnița din comuna ȚibanaFoto: ziare.com
Scenele s-au petrecut în satul Domnița din comuna ȚibanaFoto: ziare.com

Din ce în ce mai mulți bărbați sunt atacați de neveste, bătuți, unii chiar schingiuiți. Ultimul caz s-a petrecut în comuna ieșeană Țibana, când o femeie în vârstă de 46 de ani s-a năpustit cu un cuțit la propriul soț și i-a produs răni grave în zona penisului. Motivul pedepsei? Nu este gelozia ci faptul că omul ei era leneș și nu vroia să o ajute la treburile casnice.

Florentina Lăcrămioara Alexa (46 de ani) a intrat în vizorul oamenilor legii în ultima zi a anului trecut. Anchetatorii au rămas uimiți ce a făcut femeia după ce și-a ieșit din minți pe un motiv banal. În urma unei dispute conjugale asupra treburilor în casă, pregătirea mesei și ștergerea prafului, Florentina a pus mâna pe cuțitul folosit pentru tranșarea cărnii și tăierea verdețurilor și și l-a atacat pe Titel la”bărbăție să simtă”.

Cum l-a rănit la penis Florentina pe Titel

”În fapt, s-a reținut că, pe data de 31 decembrie 2019, în timp ce se afla la domiciliul din satul Domnița, comuna Țibana, județul Iași, fiind nemulțumită de faptul că soțul său, căruia i-a facut reproșuri, nu a ajutat-o la treburile gospodărești, inculpata i-a aplicat acestuia o lovitură cu un cuțit cu lama de 15 centimetri în zona inghinală-dreapta”, a declarat ieri pentru bzi.ro, Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au trimis-o în judecată pe Florentina Lăcrămioara Alexa, sub acuzația de tentativă de omor asupra unui membru de familie. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Penisul victimei salvat în  ultima clipă

Chiar femeia supărată a sunat la 112 și a cerut ajutor. Bărbatul sângera abundent în zona inghinală și a fost dus de urgență la spital. Acolo, doctorii au constatat că viața bărbatului a fost pusă în pericol de leziunile suferite și l-au băgat direct în operație reușind să-I salveze viața deși avea secționată artera femurală și penisul

Citiți și

Bărbat bătut cu parul de nevasta infidelă

O femeie din Vaslui şi-a bătut măr soţul și l-a făcut KO dintr-o lovitură

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
apa consumata in avion FOTO shutterstock 2201162353 jpg
toamna unsplash jpeg
regele charles fiu camilla tom jpg
mancare hotel jpg
Povestea bărbatului care a vândut Turnul Eiffel de două ori   cel mai mare escroc al Americii jpeg
femeie bani jpg
sofer jpg
constantin brâncuși picasso jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net