O femeie și-a făcut nevoile în plină zi într-o parcare din centrul Capitalei

Ultima actualizare:

    O femeie și-a făcut nevoile într-on parcare din Bd. Dacia din BucureștiFOTO: captura film Facebook
O femeie și-a făcut nevoile într-on parcare din Bd. Dacia din BucureștiFOTO: captura film Facebook

Un medic a făcut publice imagini cu o femeie care îşi face nevoile în plină zi în faţa unui cabinet medical din centrul Capitalei. De față a fost și fetița ei de 6 ani.

Un medic a postat un filmuleț pe Facebook în care se observă o femeie surprinsă de camere de supraveghere în timp ce își face nevoile în plină zi. Femeia era însoțită de fiica ei, de 6 ani, și-a căutat un loc printre mașinile  parcate pe bulevardul Dacia din Bucureşti, chiar în faţa intrării în cabinetul medical al doctorului Adrian Cacovean, cel care a postat filmulețul.

”Astfel de educaţie avem! Ziua în amiaza mare, fără ruşine! Putea să ceară la toaletă, că avea unde! Progres mare: s-a mutat toaleta din fundul curţii în faţa alimentarei, pe trotuar, în văzul lumii!”, a comentat medicul care a postat înregistrarea, dr. Adrian Cacovean.   

Filmul a devenit în mai puţin de 24 de ore viral, adunând peste 66.000 de vizualizări şi sute de distribuiri. Printre comentariile utilizatorilor de Facebook, unele amintesc că este o situaţie întâlnită la nivel naţional: „Problema e alta: nu avem educaţia să intrăm într-un spaţiu şi să cerem la toaletă. Considerăm că asta e o ruşine. Nu e nici o diferenţă între această femeie şi zecile de bărbaţi care fac zilnic printre maşinile parcate. Sau pe maşinile parcate”.  

Alţii condamnă gestul ca exemplu de educaţie: „A mai pus şi fetiţa ca paravan, mâine şi ea va face la fel! Doamne, câtă nesimţire la această femeie!”, sau „Cu siguranţă este o «doamnă» care ţine lecţii de morală şi îşi revendică vehement statutul de «respectabilă»! Bezna minţii şi culmea ţopismului!”.

Există şi internauţi care ridică problema lipsei de toalete publice: ”În toate oraşele din ţară avem aceeaşi problemă. Toaletele publice sunt în puţine locuri, din păcate. Nu cunosc zona unde a comis-o doamna filmată, dar e cam nasoală treaba când ceva moale şi mult buşeşte din tine.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net