O femeie și-a găsit copilul mort în casă. Ce s-a întâmplat cu micuțul

Un copil în vârstă de şapte ani, din Botoşani, a fost găsit fără suflare, în casă, de mama lui. Tragedia  s-a întâmplat duminică, în localitatea Mlenăuţi din comuna Hudeşti.

image

Un copil în vârstă de şapte ani a fost găsit mort în casă chiar de către mama lui. Disperată și încă mai sperând într-o minune, femeia a chemat de urgență ambulanța. Însă, ajunși la fața locului, medicii n-au mai putut face nimic pentru băiat. Au constatat decesul și au anunțat Poliția, potrivit Botoșăneanul.

Băiatul fusese răcit 

Rudele au declarat presei locale că în ultimele zile băiatul ar fi fost uşor răcit, însă mama lui nu l-a dus la spital, de teamă să nu se infecteze cu Covid. Aşa că i-a administrat tratament acasă, fără prescripţie. 

Medicii legişti vor stabili cauza exactă a morţii şi în funcţie de rezultate autopsiei, poliţiştii vor lua şi ei măsuri. Deocamdată nu se ştie ce anume a provocat moartea copilului. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net