Tată și fiu intoxicați cu monoxid de carbon. Au murit în somn

Doi bărbați din Gorj tată și fiu, au fost găsiți fără suflare în casa în care locuiau împreună. Din primele informații oferite de anchetatori se pare că cei doi au murit în urma intoxicației cu monoxid de carbon. 

image

Scene de groază s-au petrecut marți, 4 ianuarie, în comuna Bălești, din judeţul Gorj. Un bărbat de 58 de ani şi fiul său, în vârstă de 35 de ani, au fost găsiţi fără suflare în casa în care locuiau împreună, scrie Adevărul. Decesul s-a produs în urma intoxicaţiei cu dioxid de carbon. Cadavrele au fost găsite de familie, mai exact de una dintre surorile băiatului. 

Speriată, fata a sunat la numărul de urgență 112 și a alertat autoritățile. Imediat, la fața locului au ajuns  Pompierii, Ambulanța și Poliția. Din păcate, cele două persoane nu au mai putut fi salvate. 

Cauza decesului: o butelie cu arzător

„În urma cu puțin timp, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112, o persoană de sex feminin semnala faptul că într-o locuinţă din comuna Băleşti a găsit două persoane decedate. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg-Jiu și 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj care au constatat că într-una dintre încăperile locuinţei se aflau două persoane de sex masculin inconştiente şi fără semne vitale. Din păcate, echipajele de intervenţie nu au mai putut face nimic pentru salvarea celor doi bărbaţi. Nu este vorba despre un incendiu, din primele informaţii cele două persoane au utilizat o butelie cu un arzător pentru prepararea hranei/ încălzit în interior. Urmează sa fie stabilită cauza probabilă“, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Ştefan Becheru lucra împreună cu fiul său, Ştefan, că şoferi de taxi. Cei doi locuiau împreună şi aveau propria firmă de taxi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net