O femeie și fiul ei de șapte ani, spulberați pe trecerea de pietoni


    Valea Oltului este un loc unde se petrec frecvent accidente din cauza șoferilor neatenți și grăbiți
Valea Oltului este un loc unde se petrec frecvent accidente din cauza șoferilor neatenți și grăbiți

O femeie și copilul ei se zbat între viață și moarte după ce au fost spulberați de o autoutilitară, în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni. Accidentul s-a produs în această dimineață în localitatea Tălmaciu, din județul Sibiu, pe DN7 (Valea Oltului).

Strada principală a orașului Tălmaciu corespunde cu Drumul Național 7 (Valea Oltului), o arteră cu risc crescut de accidente. Un incident grav s-a petrecut chiar în această dimineață, în urma căruia o femeie și copilul ei de doar 7 ani au ajuns la spital în stre gravă. Cei doi au fost izbiți de o autoutilitară chiar pe o trecere de pietoni, marcată și semnalizată corespunzător. „O femeie şi băiatul ei de aproximativ şapte ani au fost accidentaţi grav în timp ce erau angajaţi în traversarea regulamentară a străzii principale din localitatea Tălmaciu, stradă ce coincide cu Drumul Naţional 7. Cei doi au fost grav răniţi, femeia fiind în stare mai gravă. Victimele au fost stabilizate şi transportate la spitale din Sibiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, citată de Mediafax.

Valea Oltului este un drum cu restricții rutiere care îi scot din sărite pe șoferi. De aceea, mulți accelerează nepermis de mult pentru a recupera timpul pierdut în coloanele care se formează, negreșit, din cauza acestora sau a vehiculelor de mare tonaj. Șoferii nu maisunt atenți la semnele de circulație și nu mai pot controla autovehiculele atunci când le ies în cale obstacole.

George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
incendiu colentina foto isu  jpg
cub daniel onoriu png
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
image
image
image
image
image
image
Andrei Gîrjob jpeg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta