O femeie spune că era la un pas să fie violată în timp ce iubitul ei juca fotbal

Ultima actualizare:

    Daniela spune că s-a opus cât a putut vecinului iubărețFoto: stirileprotv.ro
Daniela spune că s-a opus cât a putut vecinului iubărețFoto: stirileprotv.ro

Scandal sexual cu iz penal în localitate dâmbovițeană Boteni. Un bărbat a sunat la 112 și a reclamat că un vecin a profitat de lipsa lui de acasă și a dat năvală peste iubita lui, în dormitor. El l-a altoit cu parul iar femeia l-a mușcat

Daniela Joița în vârstă de 48 ani era singură acasă, în timp ce Gheorghe Șerban, iubitul ei era plecat în sat să joace fotbal. Femeia povestește că se uita la un film indian pe tabletă când la un moment dat, Valentin Leocan zis Ciombi, pe scurt vecinul a intrat val vârtej în dormitorul ei. Bărbatul înflăcărat a tăbărât pe ea și a vrut să o convingă să întrețină relații sexuale.

Ce zice presupusa victimă

”M-am trezit cu el grămadă pe mine, pe burtă. M-am uitat sub ochii lui, am zis că fac infarct, că mor! Când mă uit la el, băi, băiatule, ce cauți tu? Tu ai confundat femeile! Băi, băiatule, dă-te jos, l-am mușcat, după aceea am dat cu picioarele. Am început să țip rău de tot, lătrau câinii odată cu mine”, a povestit Daniela pentru știrileprotv.ro. În timp ce ea țipa și câinii lătrau, hop-țop a venit și Gheorghe, partenerul femeii.

Ce spune soțul femeii

Gheorghe Șerban venea liniștit de la fotbal și când a intrat în curte a auzit țipetele femeii.”Am pus mana pe un ciomag, am intrat în casă și l-am lovit. Zicea că îi place de ea, să îl înțeleg. Nu l-am înțeles, am dat cu parul și am chemat poliția”, a spus Gheorghe pentur aceeași sursă.

Suspectul spune că vecina i-a făcut avansuri

Valentin Leocan, zis Ciombi, are 32 de ani și are propria lui variantă despre întâmplare.”Acuzațiile sunt o răzbunare mai veche.Altădată am refuzat-o, acum nu”, spune enigmatic bărbatul care a fost reclamat la poliție. Deocamdată este cercetat penal pentru violare de domiciliu dar polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cum s-au derulat întâmplările.

Citiți și

A fost salvată de la viol de un vecin pervers care trăgea cu ochiul pe gaura cheii - VIDEO

EXCLUSIV La 92 de ani, dezgropată şi violată în cimitir

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Job jpg
cale ferata jpg
coacaze negre sirop jpeg
autospeciala politie jpg
opera de arta banana lipita cu nada adeziva jpeg
diana și william jpg
pensie jpg
masini politie facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net