O fermă din România deține cel mai puternic utilaj agricol din lume! Are o lățime de 14 metri

O fermă aflată în vestul României se poate mândri că deține cel mai puternic utilaj agricol din întreaga lume! Poreclit „Gigantul”, poate fi utilizat la toate lucrările agrare și are nu mai puțin de 1.000 de cai putere!

Utilajul are 1.100 de cai putere / foto: Facebook
Utilajul are 1.100 de cai putere / foto: Facebook

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, ferma Terracult, din localitatea Horia (județul Arad) este acum mândra proprietară a celui mai puternic utilaj agricol din întreaga lume. După ce a fost pregătit terenul, el a și fost scos la semănat, iar toți fermierii au fost impresionați de performanța sa. Președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură a județului Arad, Gheorghe Seculici, a vorbit despre noul utilaj.

Cel mai puternic utilaj agricol din lume a ajuns în ferma Terracult din Horia. Nexat are 1.100 cai putere și anul acesta este testat pe 2.000 de hectare din cele 7.000 ale companiei Terracult.  Poate fi folosit la toate lucrările agricole, de la pregătirea terenului agricol și semănat, până la recoltare.  Ferma arădeană a investit peste 30 de milioane de euro în ultimii 15 ani”, a spus acesta, conform sursei citate.

O fermă din România deține cel mai puternic utilaj agricol

Această fermă se întinde pe o suprafață de aproximativ 7.000 de hectare, iar în fiecare an se fac investiții pentru a se putea beneficia de cele mai moderne tehnologii din domeniu. Utilajul adus acum are o lățime de 14 metri și este complet autonom.

Lățimea de lucru a utilajului este de 14 metri și este un echipament complet autonom. Utilajul a fost prezentat la Hanovra, în cadrul târgului de utilaje agricole, unde a și primit medalia de aur pentru inovație.

Vă pot spune că are un preț pe măsură, dar pentru noi este important randamentul, cât de eficient este și cât poate suplini investiția și cheltuielile cu alte mașini agricole”, a explicat Administratorul Terracult, Georg Fleischhacker.

Ferma și-a diversificat mult activitatea în ultimii ani, acum deja fiind un important furnizor de șroturi nemodificate genetic, care ajung de la fermă în sectorul zootehnie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net