O fetiță de 10 ani a murit după ce a luat pastile pentru dureri de cap. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă

Ultima actualizare:

Tragedie în prima zi a noului an pentru o familie din Dâmbovița. O fetiță de doar 10 ani a murit după ce a luat pastile pentru dureri de cap.

Moarte neobișnuită în localitatea Pătroaia – comuna Crângurile, în prima zi a noului an. O fetiță de 10 a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost găsită inconștiență de părinți în casă.

Potrivit părinților acesteia, copila a acuzat dureri de cap și ar fi luat analgezice, iar apoi i s-a făcut rău. La scurt timp după incident, părinții acesteia au sunat la 112. Din nefericire, medicii sosiți cu ambulanța au încercat în zadar efectuarea manevrelor de resuscitare, micuța fiind în continuare în stare de inconștiență. La scurt timp, doctorii de la spital au fost nevoiți să constate decesul. 

Având în vedere circumstanțele în care s-a întâmplat nefericitul incident, polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Reprezentanții Serviciului de Medicină Legală vor stabili cauza decesului copilei în perioada imediat următoare, informează dbonline.ro.

Conform declarațiilor directorului medical al Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (SAJ DB), Dorin Maier, mama fetei a spus personalului de pe ambulanță că toată ziua fata s-a văitat de durere de cap. „Oamenilor de pe ambulanță nu li s-a spus nimic despre nicio pastilă pe care ar fi luat-o copilul. Le-au spus doar atât: am găsit-o căzută jos, în casă”, a declarat Maier. La momentul preluării copilului, personalul de pe ambulanță a observat că acesta avea urme de sânge pe la nas, a declarat Maier. „Sângele la nas ar putea indica un anevrism cerebral, sau ceva similar, dar numai medicina legală poate spune sigur”, a mai spus acesta. La 18:50 ambulanța pleacă cu fetița de 10 ani înapoi spre Spitalul Găești. Părinții i-au urmat cu mașina. „Atunci fata mai avea niște urme de activitate cardiacă și era în faza de pre-stop, de gasping, adică erau ultimele respirații înainte de a intra în stop cardio-respirator”, a adăugat directorul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net