O fetiţă de 6 ani a murit în braţele educatoarei

simeon stalpnicul png

Scene dramatice, ieri dimineaţă, pentru copilaşii de la o grădiniţă din Vrancea. Roberta, colega lor, în vârstă de 6 ani, s-a stins, într-o pauză, în braţele educatoarei. Micuţa avea probleme de sănătate şi se plânsese de dureri de cap şi de burtă.

Roberta Sandu avea 6 ani şi trebuia să fie în clasa pregătitoare. Suferea însă de probleme de sănătate, iar părinţii nu au dat-o la şcoală pentru că unitatea era prea departe. Au preferat să o ţină lângă casă, pentru a putea interveni în caz că starea ei se agravează. Aşa că micuţa învăţa la grădiniţa din comuna Tătăranu.

simeon stalpnicul png

Ieri dimineaţă, educatoarea i-a aşezat pe copii în rând să îi ducă la toaleta din curte. „Fetiţa a început să acuze dureri de burtică şi de cap. Am luat-o de mânuţă, iar ea a pus capul pe mine, m-a luat în braţe şi s-a înnegrit. Am ieşit repede pe şosea şi am strigat după ajutor, iar cineva a chemat ambulanţa. Medicii au ajuns în 10 minute, dar a fost însă prea târziu pentru Roberta. Sunt pur şi simplu distrusă", a povestit, printre lacrimi, educatoarea Rădiţa Mereuţă.

 Femeia a spus că, în urmă cu câteva luni, micuţa a mai făcut o criză şi a ajuns la spital, iar acum urma un tratament neurologic foarte scump pe care mama i-l administra înainte de a veni la grădiniţă. „Era o minune de copil. Dacă-mi reproşez ceva este că nu am avut tăria să-i zic mamei că nu o primesc pe Roberta pentru că ştiam că e grav bolnavă şi mai făcuse astfel de crize",, a mai spus, după incident, educatoarea Rădiţa Mereuţă.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, deşi nu sunt indicii că moartea copilului s-ar fi produs în condiţii suspecte. Nu au fost găsite urme de violenţă pe trupul fetiţei. Şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea ar putea demara o anchetă având în vedere că fetiţa nu era înscrisă la grădiniţă, ci educatoarea a primit copilul la insistenţele mamei pentru a socializa cu copiii.

anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
cub octavia geamanu marian ionescu png
image png
WhatsApp foto shutterstock
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
atac cinernetic hacker jpeg
Printesa Charlene de Monaco FOTO EPA-EFE
Anastasia Radzinskaya jpg