O imagine cât o mie de cuvinte! A căzut în genunchi când a văzut sicriul Regelui Mihai!

simeon stalpnicul png
A îngenuncheat în fața sicriului Regelui MihaiFoto: Alexandru Dobre/Mediafax

Ceremonia de înrmomântare a Regelui Mihai s-a întins pe întreaga zi de 16 decembrie. Capete încoronate și zeci de mii de români și-au luat rămas bun de la ultimul suveran al României, cu ochii înlăcrimați și gânditori. La Palatul Regal de la București, o fotografie a surprins probabil cel mai emoționant moment al istoricului eveniment.

Aproape întreaga țară a simțit ecoul pierderii unuia dintre cei mai importanți lideri ai României, a cărui decizie luată în urmă cu mai bine de șapte decenii, a schimbat radical destinul nu doar al României, ci al mai multor națiuni, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Zeci de mii de români au mers să-și ia rămas bun de la Regele Mihai, în cele trei zile de doliu național. La Palatul Regal din București, un tânăr, probabil un elev, a fost surprins cum a îngenuncheat în fața sicriului Maiestății Sale, uitându-se îndelung și îndurerat la catafalcul celui care de aproape 30 de ani ne-a dat un exemplu de demnitate, modestie și înțelepciune. Imaginea a fost rapid răspândită pe Internet și a produs valuri de emoție pentru că este una dintre cele mai sugestive fotografii din timpul funeraliilor Regelui Mihai. 

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
kate middleton
img (3) jpg
Melania şi Donald Trump
anamaria prodan si ionela prodan
tudor chirila 2 jpg
zanni
Piotr Tolstoi FOTO EPA EFE jpg
Annalena Baerbock FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock