O învățătoare din Râmnicu Vâlcea cheltuie banii părinților la păcănele

Ultima actualizare:

    Învățătoarea este acuzată de faptul că folosește banii obșinuți de la părinți pentru a juca la păcănele Sursă foto: Shutterstock
Învățătoarea este acuzată de faptul că folosește banii obșinuți de la părinți pentru a juca la păcănele Sursă foto: Shutterstock

Caz inedit în Râmnicu Vâlcea. O învățătoare a intrat în atenția oamenilor legii după ce au ieșit la iveală o serie de probleme. Femeia este acuzată că folosește banii părinților cu scopul de se duce la jocurile de noroc. În urma unor cercetări amănunțite, s-a descoperit că dascălul este agresiv și cu elevii. Mai mult decât atât, ea a fost surprinsă furând, în repetate rânduri, din magazine.

O învăţătoare de 40 de ani, din Râmnicu Vâlcea, cadru didactic la Şcoala Gimnazială numărul 13, este acuzată că fură de mai multă vreme, înşală părinţii cărora le cere bani sub pretextul întrajutorării altor persoane, pe care însă îi joacă la păcănele, dar şi că îşi loveşte elevii, pe care-i lasă singuri în timp ce se duce la jocurile de noroc.

 Din toate acuzaţiile, la Parchet şi Poliţie nu au ajuns decât plângerile pentru furt şi înşelăciune pentru care s-au deschis două dosare penale. Sesizările au fost depuse abia în luna februarie a acestui an, motiv pentru care, susţine conducerea şcolii, nu s-au putut lua măsuri împotriva învăţătoarei, deşi problemele se cunosc de mai mulţi ani. Între timp, aceasta a fost suspendată temporar, fiind în curs o anchetă pentru excluderea ei din învăţământ, relatează Adevărul. 

Conducerea școlii știa despre problemele învățătoarei 

Se pare că problemele femeii erau cunoscute de către conducerea instituției de învățământ. „Auzisem că este împătimită a păcănelelor, că obişnuieşte să se împrumute de la părinţi şi alte persoane şi nu mai dă banii înapoi”, a declarat directorul şcolii la care predă învăţătoarea, prof. Ion Gherghinaru, care recunoaşte că lucrurile au luat amploare de puţin timp, iar părinţii refuză acum să-şi mai trimită copiii la şcoală. 

Învățătoarea a furat, în repetate rânduri, păpuși Barbie din magazine

Părinţii şi reprezentanţii şcolii au decis să ia atitudine abia după ce în spaţiul public au început să apară informaţii că învăţătoarea este cercetată de către Poliţie pentru furtul unei păpuşi Barbie. Ulterior, s-a constatat că nu era la prima faptă de acest gen. Angajaţii magazinului păgubit susţin că femeia ar fura de prin 2018 încoace păpuşi, valoarea pagubei ridicându-se undeva la 3.000 de lei.

Află mai multe despre cazul învățătoarei din Râmnicu Vâlcea accesând Adevărul 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net