O maşină a unei firme de tractări auto, incendiată la Timişoara

Ultima actualizare:

    Maşina a ars în proporţie de 70% (foto: opiniatimisoarei.ro)
Maşina a ars în proporţie de 70% (foto: opiniatimisoarei.ro)

O maşină de teren aparţinând firmei de tractări auto “Îngerii galbeni” a fost incendiată la Timişoara, potrivit Mediafax. Autoturismul a ars în proporţie de 70%, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a identifica autorii.

Purtătorul de cuvânt al ISU “Banat”, Sindia Vlaia, a declarat, luni, că pompierii au fost solicitaţi, în noaptea de duminică spre luni, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism aflat într-o parcare.

Potrivit sursei citate, pompierii au stabilit, după ce au lichidat incendiul, că focul a fost pus intenţionat.

“A fost o acţiune intenţionată. Cel mai probabil s-a pus benzină, apoi s-a dat foc şi a izbucnit flacăra. Maşina a ars în proporţie de 70%, inclusiv tapiţeria şi partea stângă a autoturismului de teren”, a declarat Sindia Vlaia.

Potrivit pompierilor, maşina, un autoturism de teren marca Toyota, aparţine firmei de tractări auto “Îngerii Galbeni”.

Poliţiştii din Timişoara au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii acestui incident şi pentru a identifica făptaşul.

În luna iunie, o altă maşină, de aceeaşi marcă şi aparţinând aceleiaşi firme de tractări auto, a luat foc la ieşire din localitatea Şag, aflată lângă Timişoara, spre Vama Moraviţa. Atunci, pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit la motor.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 martie sfanta mucenita matrona din tesalonic png
FotoJet (7) jpg
tata criminal png
Nobutuka Sada FACEBOOK jpg
pexels photo 6942015 jpg
Tornada Mississippi EPA GETTYIMAGES (5) jpg