Cine este femeia împușcată în cap la Brașov. A lăsat un bilet de adio

Ultima actualizare:

O femeie de 28 de ani a fost găsită împușcată în cap într-un apartament dintr-un bloc din Brașov. Din primele informații se pare că tânîra s-a sinucis. Ea era ofițer de polițe. 

politia jpeg

O tânără în vârstă de 28 de ani a fost găsită împuşcată în cap, în această noapte, într-un bloc din Braşov. Polițiștii au ajuns la fața locului în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112.

Tânăra, despre care autorităţile prezente la faţa locului au precizat că ar fi avut vârsta de 28 de ani, a fost găsită împuşcată în cap. 

Potrivit medicilor, victima prezenta o plagă împuşcată în tâmplă, astfel că a murit pe loc, scrie Adevărul.

Polițista s-a sinucis cu un pistol Carpați 

O echipă formată din criminialiști sub coordonarea unui procuror au efectuat cercetări la fața locului și au adunat probe. 

”O femeie, în vârstă de 28 de ani, ofițer de poliție în cadrul IPJ Brașov, în timp ce se afla la domiciliu, s-a împușcat în cap cu arma din dotare (pistol carpați). În locuință a fost găsit și un bilet de adio, lăsat de victimă”, anunță IPJ Sibiu.

O persoană de sex feminin, în vârstă de 28 de ani, a suferit leziuni incompatibile cu viața”, a declarat purtătorul de cuvânt al inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, maior ciprian Sfreja. „Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva”, a mai precizat el. 

Cine este polițista care s-a împușcat în cap. Se căsătorise recent tot cu un polițist

Potrivit unor surse din cadrul anchetei,  tânăra se numește Tănăsache Sabina-Alexandra și este polițistă. Se pare că s-a omorât cu arma din dotare. Și soțul acesteia este polițist. S-au căsătorit recent.

A fost încadrată în Politie la data de 01.07.2016, cu gradul de agent de politie și repartizata la IPJ Brașov, fiind numită în funcția de ajutor sef post la Postul de Politie Comunala Bod.

În perioada 2019 -2021 si-a desfasurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane, linia de muncă secretariat, documente clasificate și arhivă.

La data de 01.03.2021, în urma concursului susținut, a fost trecută în corpul ofițerilor de politie, cu gradul profesional de subinspector de politie și numită în funcția de ofiter la Biroul de Analiza și Prevenire a Criminalității.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net