O profesoară de 52 de ani din Cernavodă, ucisă de bărbatul care-i montase geamurile termopan

Ultima actualizare:

    Violatorul se află în arest și a fost trimis în judecată foto: Shutterstock
Violatorul se află în arest și a fost trimis în judecată foto: Shutterstock

O femeie de 52 de ani a fost găsită moartă, joi, în propria locuință, după ce sora ei alertase autoritățile, îngrijorată că nu-i mai răspunde la telefon. Polițiștii l-au identificat în scurt pe ucigaș și l-au reținut pentru 24 de ore. Este vorba despre meșterul care-i montase femeii geamurile termopan.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, citați de News.ro, procurorii au reuşit prinderea bărbatului care a ucis-o pe femeia de 52 de ani din Cernavodă. 

Ei au stabilit că agresorul îi montase femeii geamurile termopan şi uşa de la apartament cu ceva timp în urmă, iar acum ar fi vrut să îi fure cheile de intrare pentru  ca apoi să intre în locuinţă când vicima nu se afla acasă pentru a-i sustrage divese bunuri.

Bărbatul a sunat-o pe femeie marţi seară, sub pretextul că doreşte să mai verifice ceva la ea în apartament, iar victima l-a primit. În momentul când a văzut că bărbatul încearcă să îi fure cheile de la apartament, femeia a început să ţipe. Atunci bărbatul a imobilizat-o, i-a pus un căluş în gură ca să nu poată ţipa, a strangulat-o cu o chingă folosită pentru prinderea bagajelor la maşină şi apoi a abandonat-o cu mâinile legate. 

Bărbatul a furat 500 de lei din locuința victimei

Procurorii au mai precizat că bărbatul i-a furat apoi femeii suma de 500 de lei, telefonul mobil şi mai multe carduri bancare aflate în poşeta victimei. 

Ucigaşul a fost găsit de o patrulă de poliţie în apropiere de localitatea Deleni în timp ce vomita pe marginea drumul, el spunând anchetatorilor că a înghiţit otravă de şobolani şi antigel. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a stat câteva ore pentru îngrijiri medicale, iar după ce starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit a fost dus la audieri, iar ulterior a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor, aflându-se în prezent în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. 

El va fi prezentat instanţei, vineri, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit joi dimineaţă. Sora ei a sunat la 112 pentru că nu mai reuşise să o contacteze, iar un echipaj de pompieri a intrat în locuinţă şi a găsit-o pe femeie decedată, ulterior cercetările fiind preluate de către procurori. 

Femeia ucisă era profesoară la Medgidia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
famlie vacanta casa istock jpg
cheilebicazului4 scaled jpg
conacul sava brancovici sothebysrealty jpg
image png
seceta dolj1 jpg
ips teodosie elena lasconi alina gorghiu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net