O româncă din Germania își caută singură fiul dispărut în munți

O româncă din Germania își caută de trei luni fiul dispărut, un tânăr în vârstă de 21 de ani. Urmele acestuia s-au pierdut într-o pădure din Elveția, așa că femeia a mers de mai multe ori în zonă în speranța că îl va găsi, conform digi24.ro.

image

Cum povestea Georgetei Marcu i-a impresionat pe jurnaliștii elvețieni, aceștia chiar au însoțit-o într-una dintre călătorii și au scris despre drama prin care trece. Persoanele care l-au văzut ultima dată pe Ștefan Ioniță spun că era însoțit de o femeie cu părul negru. Georgeta Marcu își caută fiul dispărut în noaptea de 18 spre 19 mai pe cont propriu. A mers de mai multe ori din landul german Renania-Palatinat, unde locuiește, în Elveția.

La începutul lunii august, a venit pentru a treia oară aici, însoțită de jurnaliștii Blick. S-au întâlnit într-o parcare unde mașina lui Ștefan a fost văzută ultima oară. L-au căutat în pădure, în cabane și au urcat cu telecabina. Spune că tânărul iubește pădurea și crede că a avut un accident. A întrebat la toate spitalele din zonă, dar în zadar. Singurele date pe care mama le are sunt niște mărturii ale unor persoane care cred că l-au văzut pe Ștefan, însoțit de o tânără mică, zveltă, cu părul lung și negru. Descrierile celor doi martori o fac pe Georgeta Marcu să spere că băiatul ei ar putea fi în viață. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
Bancnotele care valorează 1800 de lire
1 tulburari de somn jpg jpeg
David Popovici (AFP) 000 32CZ9Y6 jpeg
image
image
image
image
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png