O să muşte din gratii când va afla asta: "Faraonul" Secureanu şi-a pierdut copiii!


    Foto: Arhivă Click!
Foto: Arhivă Click!

Fostul director la Malaxa, reţinut pentru acuzaţii luare de mită şi delapidare, a aflat o veste care i-a dat toată lumea peste cap. Profitând de problemele lui cu legea, fosta soţie a cerut încredinţarea minorilor, iar judecătorii au admis cererea.

În perioada 20 mai 2011 – noiembrie 2016, Florin Secureanu ar fi cerut în mod repetat unei firme care avea atribuite contracte de achiziţie directă cu spitalul să îi plătească o serie de deplasări pe care el şi apropiaţi ai săi le făceau în străinătate şi în ţară, societatea plătind 470 de deplasări ale acestuia şi ale apropiaţilor săi, în valoare de 801.138 lei.

Florin Secureanu a fost reţinut, la sfârşitul anului trecut, de procurorii DNA, fiind acuzat, de asemenea, că în perioada 2009-2016 "a pus în aplicare o schemă prin care sustrăgea repetat (aproape zilnic) sume de bani din casieria spitalului", prejudiciul fiind de aproape două milioane lei.

Profitând de problemele lui cu legea, fosta soţie a lui Secureanu, care în trecut a lucrat ca director la Spitalul Bălăceanca, a cerut în instanţă ceea ce nu reuşise să obţină de la el în timpul divorţului: cei doi copii. Surpriza face ca judecătorii i-au admis cererea, iar ce doi minori vor ajunge la mama lor. Vestea, cu siguranţă îl va afecta pe Securenu, care  şi+a pierdut nu doar funcţia, libertatea şi demnitate, ci şi copiii.

cub kassandra rotariu png
Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
onlyfans jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
Cutremur Turcia, Getty jpg
shutterstock 1963971895 jpg
image
image
image
image
image
image
marius buga pro tv foto facebook jpg
Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg