O şoferiţă vitezomană a băgat în spital 17 persoane

Ultima actualizare:

    Femeia nu s-a  asigurat când  a ieşit cu maşina  de pe o stradă
Femeia nu s-a asigurat când a ieşit cu maşina de pe o stradă

Nu a ţinut cont că avea în maşină alte patru persoane, printre care şi un bebeluş. O şoferiţă a apăsat pedala de acceleraţie a autoturismului încât a pierdut controlul şi a intrat într-un microbuz plin cu pasageri. Ca prin minune, nimeni nu şi-a pierdut viaţa.

Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 14.00, la intrare în municipiul Târgu-Jiu. Un microbuz în care se aflau 19 pasageri s-a răsturnat după ce a lovit un autoturism care a ieşit de pe un drum, fără ca şoferul să se asigure.

Un alt autoturism, care circula regulamentar, a fost implicat în accident. La spital au ajuns 15 pasageri printre care trei copii, dar şi conducătorii auto ale celor două autoturisme.

Cei 17 răniţi au primit îngrijiri medicale, iar autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

„Starea victimelor este stabilă. O singură femeie din microbuz era în stare mai gravă, dar şi-a revenit. Urmează să se efectueze investigaţii, pentru a se stabili cu exactitate starea de sănătate", a spus Dumitru Tatomir, şeful Poliţiei Rutiere Gorj.

Şoferul microbuzului, Irinel Danciu (35 de ani), a spus că maşina i-a ieşit în faţă şi nu a mai putut să evite impactul: „Am încercat să o ocolesc, dar a venit glonţ în mine. Avea viteză mare. Eu mergeam regulamentar. Maşina cu număr de Hunedoara m-a lovit în partea dreaptă şi m-a întors invers. S-a oprit în mine pentru că nu s-a asigurat!", a povestit şoferul.

Una dintre maşinile implicate în accident a rămas blocată într-un şanţ

simeon stalpnicul png

Şoferiţa care este acuzată de producerea accidentului a spus, la rândul ei, că microbuzul circula cu viteză foarte mare: „Eu am ieşit puţin cu botul maşinii şi el a venit cu viteză foarte mare şi m-a lovit din plin. Am văzut că venea, dar nu am avut timp să evit accidentul", a spus femeia.

Martorii povestesc, de asemenea, că şoferiţa a fost de vină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net