O tânără abandonată la naştere s-a îndrăgostit de tatăl natural. Au ajuns în instanță pentru incest


    foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Poveste incredibilă în județul Satu-Mare! O tânără din Negreşti-Oaş, abandonată la naştere şi dată spre adopţie la vârsta de un an, şi-a regăsit la majorat părinţii biologici. S-a îndrăgostit de tatăl natural, a întreținut relații sexuale cu acesta, după care au ajuns în instanță sub acuzația de incest.

Până la 18 ani, tânăra a locuit cu familia sa adoptivă, însă în anul 2017 a aflat cine sunt părinţii ei naturali şi a plecat să-i caute. I-a găsit în localitatea Pişcolt din Satu Mare şi a făcut, pe loc, o pasiune pentru tatăl biologic, scrie adevarul.ro.„De atunci (n.r. luna octombrie 2017, n.n.) am venit în vizită în repetate rânduri. Tot din luna octombrie am început să am conversaţii telefonice cu părinţii mei naturali. De la începutul anului 2018, având întâlnirile cu familia naturală, am început să mă îndrăgostesc de tatăl meu natural, (…) iar acesta la rândul lui la fel (…). De la data de 26.01.2018 am dormit împreună cu tatăl meu în acelaşi pat, întreţinând raporturi sexuale cu el, chiar dacă ştiam amândoi că suntem tată şi fiică”, le-a mărturisit fata anchetatorilor, când cazul a intrat în atenţia Poliţiei.

„Am întreţinut raporturi sexuale cu fiica mea"

Bărbatul a recunoscut şi el relaţiile incestuoase, pe care, în cele din urmă a spus că le regretă. "În data de 26.01.2018 ne-a spus că doreşte să se mute la noi definitiv (…). În fiecare seară, după ce soţia mea şi ceilalţi cinci copii adormeau, am întreţinut raporturi sexuale cu fiica mea”, a mărturisit bărbatul. Incestul a ieşit la iveală când concubina bărbatului, mama naturală a fetei a înţeles că cei doi au relaţii sexuale. Mai mult decât atât, bărbatul i-a explicat femeii cu care-şi împărţise viaţa că s-a îndrăgostit de fiică şi că vor să trăiască împreună, continuând să doarmă împreună în acelaşi pat.Cazul a intrat în atenţia Poliţiei abia după ce a ajuns la urechile sătenilor. Oamenii au dat buzna în gospodăria bărbatului şi au fost la un pas să-l linşeze. Fata a fost cea care a sunat la poliţie, de teamă pentru bărbat.

Citește continuarea pe www.adevarul.ro. Ce au invocat procurorii și de ce au fost achitați tatăl și fiica

catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
Sorana Cirstea, EPA jpg
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin