O tânără de 19 ani a fost înjunghiată în plină stradă

Ultima actualizare:

    Atacatorul a fost prins după mai bine de şase ore
Atacatorul a fost prins după mai bine de şase ore

Incident grav în centrul oraşului Mioveni. O tânără de 19 ani a fost înjunghiată în plină stradă de un bărbat care s-a făcut apoi nevăzut.

Victima a ajuns la spital cu răni adânci la o mână şi un picior, iar medicii au băgat-o de urgenţă în sala de operaţie. Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe atacator după şase ore de căutări. Bărbatul de 34 de ani este cunoscut ca având tulburări psihice.

La prânz, tânăra de 19 ani din Mioveni mergea către şcoala de şoferi, când a fost înjunghiată în plină stradă de un bărbat de 34 de ani. Un şofer aflat în trafic a asistat îngrozit la înteaga scenă.

Tânăra a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Piteşti, cu răni adânci la mână şi picior. Medicii au decis să o bage de urgenţă în sala de operaţie.

După incident, poliţiştii l-au căutat mai bine de şase ore pe atacator. Oamenii legii au organizat filtre la intrările şi ieşirile din oraş.

Bărbatul de 34 de ani a fost găsit hoinărind pe o stradă din Mioveni. Pentru că este cunoscut ca având probleme psihice, agresorul va fi internat sub pază la Spitalul de Psihiatrie din localitatea argeşeană Vedea, informează realitatea.net.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 martie sfanta mucenita matrona din tesalonic png
FotoJet (7) jpg
tata criminal png
Nobutuka Sada FACEBOOK jpg
pexels photo 6942015 jpg
Tornada Mississippi EPA GETTYIMAGES (5) jpg