O tânără de 24 de ani din București a jefuit cu un cuțit doi bărbați. Cum a fost posibil


    Femeia i-a atras pe bărbați într-un apartament și i-a amenințat cu înjunghierea pentru a-i da tot cei au de valoare la eiFoto: captură stirileprotv.ro
Femeia i-a atras pe bărbați într-un apartament și i-a amenințat cu înjunghierea pentru a-i da tot cei au de valoare la eiFoto: captură stirileprotv.ro

Femeile au ajuns să comită fapte grave de violență. Ultimul exemplu este cel al unei tinere de 24 de ani care înarmată cu un cuțit a atacat și a jefuit doi bărbați după ce s-a prefăcut că este îndrăgostită de ei.

Tânăra a intrat în vorbă cu doi bărbați, unul tânăr, de 34 de ani iar celălalt pensionar, de 70 de ani. Potrivit antena3.ro, fata a jucat teatru perfect și s-a prefăcut sedusă de cei doi bărbați și le-a dat întâlnire într-un apartament din sectorul 4. 

Cum a terorizat o fată de 24 de ani doi bărbați 

După ce bărbații și tânăra de 24 de ani s-au întâlnit în apartament, fata s-a transformat brusc și a devenit foarte agresivă. A scos un cuțit și a început să-i amenințe cei doi. Le-a cerut toate bunurile pe care le aveau, banii și telefoanele mobile. Femeia a observat însă că unul dintre bărbați are și un card, așa că a încercat să-l oblige prin amenințări cu înjunghierea să meargă cu ea la bancomat pentru a scoate bani. Suspecta a declarat că este o amendă pentru cum s-a purtat cu ea. Bătrânul a fost sechestrat în casă iar tânărul forțat să merargă la bancomat. Cum acesta a făcut scandal pe stradă, fata s-a speriat și în cele din urmă a fugit. Profitând de ocazie, victimele în vârstă de 34, respectiv 70 de ani au reușit să anunțe poliția. Tânăra a fost prinsă repede, în urma semnalmentelor și reținută preventiv pentru tâlhărie calificată. 

Citiți și

Crimă în Blaj! Tânăr de 24 de ani, ucis de iubită cu o lovitură de topor

O femeie din Timişoara şi-a atacat soţul cu un cuţit pentru că acesta nu a votat la referendum

cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
5 roxana blenche chefi la cutite 4 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg