O tânără din Bistriţa a găsit un şarpe exotic în cada din apartamentul său

Ultima actualizare:

    Şarpele are în jur de 40 - 55 de centimetri (Foto: Arhiva)
Şarpele are în jur de 40 - 55 de centimetri (Foto: Arhiva)

O tânără de 18 ani, din Bistriţa a avut un şoc, marţi seară, atunci când a intrat în cadă pentru a face baie. Ea a găsit un şarpe exotic, transmite Mediafax. Tânăra a sunatla 112 pentru a cere ajutor din partea autorităţilor.

"La faţa locului a ajuns un echipaj de jandarmi care a constatat că, într-adevăr, fapta reclamată este reală", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Bistriţa-Năsăud, Georgeta Căşvan.

Potrivit acestuia, tânăra le-a relatat jandarmilor că a vrut să facă baie, a dat drumul la apă în cadă, a intrat cu picioarele în apă, s-a întins după şampon, moment în care a văzut în apă şarpele exotic de aproape o jumătate de metru lungime.

La ţipetele ei, un vecin a venit în locuinţa sa şi a aruncat un prosop peste şarpe, iar apoi a reuşit să prindă reptila şi să o bage într-un vas. Între timp, fata a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii locali şi jandarmii. Aceştia au chemat, la rândul lor, pompierii voluntari, care au luat şarpele şi l-au dus la sediul lor.

"Şarpele este unul de acvariu, are între 35 şi 40 de centimetri lungime. A fost preluat de reprezentanţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa", a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Bistriţa-Năsăud.

El a spus că până la acest moment nu se ştie cum a ajuns şarpele în cada de baie, fiind luată în calcul varianta ca acesta să fi scăpat dintr-un acvariu în care era ţinut de vreun locatar al blocului, dar şi să fi fost aruncat cumva pe fereastra băii, apartamentul fiind la parter.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net