O tânără din Maramureș a apelat la vrăjitoare să-și aducă fostul iubit înapoi. Cu ce sumă fabuloasă a fost înșelată

Ultima actualizare:

    O tânără din Maramureș a dat 24.000 de lei unei vrăjitoare să-i aducă iubitul înapoiFoto: adevarul.ro
O tânără din Maramureș a dat 24.000 de lei unei vrăjitoare să-i aducă iubitul înapoiFoto: adevarul.ro

Dragostea e oarbă și uneori lasă urme adânci în suflet, dar și în … portofel! Părăsită de iubit, o tânără din Maramureș a vrut cu orice preț să-și aducă înapoi iubitul, iar pentru asta a plătit cu vârf și îndesat unei „tămăduitoare”. Degeaba!

A sperat până în ultima clipă că îi va recâștiga dragostea, dar povestea lor de amor se sfârșise. Așa că, singura cale de a-și aduce iubitul lângă ea i s-a părut a fi „ajutorul” pe care l-a zărit într-un anunț pe internet. Din fața ecranului totul i se arăta realizabil. Anunțul unei „tămăduitoare” că o poate împăca cu fostul iubit i-a dat speranțe și a apelat fără să stea prea mult pe gânduri la ajutorul acesteia.

A plătit 24.000 de lei pentru sfaturi și ritualuri   

Este vorba despre o tânără de 24 de ani din Maramureș pe care naivitatea a costat-o foarte scump. Nu a crezut nici o clipă că „vrăjitoarea” de dincolo de ecran o va păcăli. De bună credință, tânăra dezamăgită în dragoste a transferat în contul individei mai multe sume de bani, timp de trei luni. Așa îi promisese, că după câteva luni marea ei dragoste se va întoarce. Dar cum acest lucru nu s-a întâmplat, iar din buzunare îi lipseau deja peste 24.000 de lei, tânăra a început să-și pună întrebări. Așa și-a dat seama că a fost înșelată, întrucât sfaturile și ritualurile pentru care achitase bani grei nu dăduseră roade.

Tânăra a făcut plângere la Poliție    

A mers la Poliție, unde a depus plângere penală, iar acum așteaptă să-și recupereze măcar o parte din suma dată. Polițiștii fac acum cercetări pentru înșelăciune însă cu greu vor reuși să dea de urma individei, mai ales că aceasta a reușit să obțină banii atât de ușor din spatele unui calculator.

Totodată, oamenii legii recomandă vigilenţă maximă atunci când vine vorba de astfel de propuneri. „Persoanele cunoscute pe internet care pretind că pot să vă rezolve diferite probleme, în schimbul unor sume de bani, NU sunt de încredere. Fiți vigilenți, nu acceptați cu ușurință să trimiteți bani acestor persoane. Când aveți probleme emoționale, de suflet, apelați la specialiști cum ar fi un psiholog sau un duhovnic”, se arată în comunicatul IPJ Maramureș. 

Citește și: 

Macabru! Oana Zăvoranu a pupat morţi ca să scape de blesteme

Zăvo ia 10.000 € de la vrăjitoare, Bahmu - 200.000 € de la Prigoană

image
image
image
image
image
image
muntele everest gunoaie jpg
sokoke pisica png
bugatti residences0profimedia jpg
3 Wednesday Addams   Official Teaser   Netflix 1 41 screenshotJPG jpg
orez facebook jpg
periuta dinti jpg