O vânzătoare s-a luptat cu doi hoţi sub privirile nepăsătoare ale clienţilor

Ultima actualizare:

Secvenţe incredibile! Camerele de supraveghere ale unui magazin alimentar din Timişoara au surprins, sâmbătă, o scenă de coşmar. Mai mulţi clienţi, dar şi o angajată a magazinului, asistă nepăsători în timp ce o vânzătoare se luptă din răsputeri să oprească doi bărbaţi prinşi la furat.

În imagini pot fi observaţi doi bărbaţi care sustrag mai multe produse de pe raft şi se îndreaptă spre ieşirea din magazin. Vânzătoarea îi vede şi le blochează calea, scrie tion.ro. Hoţii încearcă să treacă de ea, dar femeia se opune şi începe să se lupte cu unul dintre bărbaţi, scrie tion.ro. La un moment dat, un client încearcă să o ajute pe vânzătoare, dar renunţă şi o lasă singură pe angajată, după ce unul dintre hoţi reuşeşte să scape, celălalt continuând lupta.

Ceilalţi clienţi ai magazinului, dar şi o angajată asistă cu nepăsare la întreaga scenă. Şi bărbatul implicat în conflictul cu vânzătoarea reuşeşte, într-un final, să scape. Poliţiştii timişoreni i-au identificat pe cei doi bărbaţi, iar cel care a atacat-o pe angajata magazinului a fost reţinut pentru 24 de ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net