Oana Mizil renunță la ordinul de restricție pe numele lui Vanghelie: "Nu m-a bătut, m-a îmbrâncit"

Ultima actualizare:

    Marian Vanghelie și Oana Mizil sunt împreună din 2012
Marian Vanghelie și Oana Mizil sunt împreună din 2012

Decizie la 180 de grade în scandalul recent dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie. Nepoata fostului demnitar comunist, Paul Niculescu Mizil, a decis să renunţe la ordinul de restricţie împotriva lui Marian Vanghelie.

”Nu, nu m-a lovit. A fost o mare exagerare din partea presei. De două zile stau și mă uit și mă minunez. Pe fondul de stres al soțului și pe fondul meu de stres, pentru că de 5 ani suntem practic hărțuiți de DNA și nu numai, pur și simplu am ajuns la un moment de oboseală, de saturație, de nervozitate.

În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor și pur și simplu ne-am supărat și ne-am certat. În ziua în care soțul meu a ajuns condamnat pe nedrept și a primit această condamnare de 11 ani și 8 luni, o condamnare incredibil de mare, din ziua aceea eu am probleme cu cortizolul și am tensiune fluctuantă. Vineri seară, pe fondul de oboseală și stres maxim și de supărare, practic m-am supărat că nu m-a lăsat să plec la mare în ziua în care eu am vrut, tensiunea mi-a crescut foarte rău, am avut 18 cu 16 și așa am chemat salvarea, pentru că Marian s-a speriat foarte tare, mama mea s-a speriat, eu m-am speriat...", a declarat Oana Mizil în cadrul emisiunii ”News Hour with CNN”, de la Antena 3.

Citește și:

Gelozia, motivul pentru care Vanghelie ar fi bătut-o pe Oana Mizil? Cine e bărbatul care a aprins flama

Vanghelie, prima reacție după ce a fost acuzat că a bătut-o pe Oana Mizil: „Nu am lovit-o. Ne pregătim să mergem la mare”

Oana Mizil, la spital după ce a fost agresată de Marian Vanghelie. Poliţiştii au emis ordin de restricţie

Oana Mizil a comentat și ordinul de restricție împotriva lui Marian Vanghelie, în care scria că acesta ar fi lovit-o cu putere, negând acest lucru și spunând că el nu a lovit-o. ”Nu, nu. Deci nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net