Oana Pellea o desființează pe Alina Ceușan după un gest "nesimțit" de la Teatrul Odeon

Ultima actualizare:

Oana Pellea a reacționat dur miercuri seara la o postare a Alinei Ceușan în care aceasta apare cu picioarele pe balustradă în sala de spectacol de la Teatrul Odeon. „Pe acolo au trecut mainile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie”, a scis actrița pe pagina sa oficială de pe Facebook. Mii de români au reacționat.

Alina Ceușan, cu picioarele pe balustrada lojei

Cunoscuta influnecerița a atras numerose critici dure și mii de reacții după ce a postat pe Instagram o fotografie din interiorul Teatrului Odeon. Imaginea a reușit să enerveze „publicul” din spațiul online. În imagine apar picioarele lui Ceușan așezate pe balustrada lojei din sala de spectacole. În plan secund se vede scena. Ulterior, reacțiilor negative de pe rețelele sociale, Alina Ceușan și-a șters postarea.

Oana Pellea, reacție dură: „dizgratios, nesimtită postare

image

Într-o reacție pe facebook, Oana Pellea  numește imaginea postată de Ceușan, „dizgrațioasă” și „nesimțită”

„O persoană de sex feminin, “influencer” de profesie, nu dau nume pentru ca NU doresc sa i fac reclama, a postat o fotografie, pe o rețea socială, in care isi etaleaza picioarele ridicate pe balustrada unui balcon dintr o sala renumită de spectacol…

E un selfie de picioare…dizgratios, nesimtită postare. Nu ma interesează ca nu era un spectacol de teatru ci un eveniment de “fashion”

Am recunoscut balconul…Exact acolo, pe vremuri, a stat Domnul Alexandru Paleologu impreună cu Domnul Octavian Paler, îmbrăcati elegant, in semn de respect pentru sala de teatru si pentru actori. Stiu, pentru ca eu i am invitat la premiera cu “Noaptea furtunoasa”in regia lui Mihai Măniuțiu.

Pe balustrada unde persoana si a trantit ostentativ pantofii…candva au trecut mainile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie, etc, etc…

Am inteles ca a vrut sa provoace, am inteles ca isi face reclama cu o postare nesimțită…si totusi…câtă lipsa de bun simț, educație, cât prost gust, câtă vulgaritate …

Daca persoana respectiva imi citește postarea (m-as mira) îi spun atat:

SA VA FIE RUSINE!”, este mesajul transmis miercuri seara de actrița Oana Pellea.

„Jos labele de pe teatru”

Oana Pellea precizează că a văzut fotografia la Florin Ghioca, jurnalist și fotograf al Teatrului Național.

„Din ciclul "jos labele de pe teatru!", vă prezentăm o duduie care crede că e "chill" să te crăcești așa la lojă. Culmea e că balustrada cu pricina e destul de înaltă, nici nu vreau să îmi imaginez cum și-a cocoțat Cruella condurii ăia de vrăjitoare așa de sus!

Dacă ar veni la TNB i-aș da banii pe bilet, numai să plece. But wait, e infleluensără, ea așteaptă invitații, nu dă banii aiurea...”, a scris Ghioca pe Fascebook.

Gestul Alinei Ceușan a adunat mii de reacții și comentarii negative. Ulterior, aceasta și-a șters postarea de pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
beach 7252178 1280 jpg
image png
vot generic mana buletin in urna alegeri prezidentiale 2020 (3) JPG
image png
dantura jpg jpeg
horoscop jpg
Laura Crișan este adusă la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție din București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
dureri de cap jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net