Ofiţer anticorupţie, la furat din supermarket

14 februarie 2012
image
Click! a relatat la 11 noiembrie 2009 despre agentul de poliţie Adriana Ducu. Femeia a fost prinsă la furat împreună cu iubitul ei

A instrumentat dosare grele precum „şpagă la Bac în Podu Turcului" sau "şpagă la permise auto". Este văzut de colegi ca un bun profesionist. Marţi a şocat însă toţi cunoscuţii după ce a furat mai multe produse dintr-un magazin în care se afla la cumpărături cu soţia şi fiica lor.

Inspector şi purtător de cuvânt al Direcţiei Generale Anticorupţie Bacău, Roland Filipescu a ieşit, marţi seara, la cumpărături cu familia. Soţia şi fetiţa în vârstă de un an s-au îndreptat către alte raioane, în timp ce bărbatul a pus în coşul de cumpărături mai multe produse, în valoare de aproximativ 100 de lei.

A plătit alimentele la casă, iar la ieşirea din magazin bărbatul a fost oprit de agenţii de pază ai supermarketului Real. El fusese surprins pe camerele de supraveghere în timp ce dosea mai multe produse sub geacă. Angajatul de la monitorizare video a avut dreptate. La percheziţie s-au găsit un mouse pentru computer, un memory-stick, acumulatori, şosete pentru copil şi o forfecuţă de tăiat unghii, în valoare totală de 500 de lei.

Anchetatorii susţin că soţia şi copilul erau folosiţi drept paravan pentru furturile ofiţerului

simeon stalpnicul png

Roland Filipescu apucase să scoată etichetele antifurt montate pe produse, tocmai ca să nu alarmeze personalul la ieşirea din magazin. El este cercetat acum pentru furt calificat.

Filipescu nu şi-a prezentat demisia, dar a intrat în concediu, de ieri. Psihologii şi psihiatrii sunt de părere că ofiţerul acuzat de furt trebuie supus mai multor investigaţii medicale. „Când apare o modificare bruscă în comportamentul cuiva trebuie căutată şi o cauză medicală", a declarat medicul Letiţia Dobranici.

Şi poliţistele au şutit din magazine

11 noiembrie 2009. Agentul de poliţie Adriana Ducu, din localitatea Priboieni şi prietenul ei, Constantin Meraru (23 de ani) au sustras din hypermarketul PIC, din Piteşti, odorizante pentru maşină, deodorante şi alte mărunţişuri, pe care le-au ascuns în buzunare.

simeon stalpnicul png
Click! a relatat la 11 noiembrie 2009 despre agentul de poliţie Adriana Ducu. Femeia a fost prinsă la furat împreună cu iubitul ei

Camerele de supraveghere i-au dat de gol pe cei doi hoţi, iar la ieşirea din magazin, aceştia au fost opriţi de agenţii de pază. În buzunarele poliţistei şi în mânecile hainei s-au găsit produse în valoare de peste 60 de lei.

Prietenul tinerei a încercat să ia vina asupra lui, spunând că doar el a furat. Incidentul i-a uimit pe şefii tinerei poliţiste, care aveau numai cuvinte de laudă la adresa ei.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png