Omul care a văzut-o pe Elodia, după ce se presupune că a fost ucisă! Detalii halucinante oferite de un martor cheie!

simeon stalpnicul png

Detalii halucinante despre moartea Elodiei au ieşit la iveală. Un martor cheie dă peste cap ancheta făcută de procurori cu privire la presupusa moarte a Elodiei. Marian Deteşan susţine că a văzut-o pe Elodia Ginescu pe data de 30 august 2007 la 9.30 dimineaţa.

Marian Deteşan este martorul cheie în dosarul Elodia. Declaraţiile lui răstoarnă cazul. Bărbatul susţine că a văzut-o pe Elodia pe data de 30 august la ora 9.30 dimineaţa în faţa Hotelului Aro din Braşov. Conform martorului cheie, Elodia era împreună cu doi bărbaţi solizi, tunşi scurt, care au invitat-o să se urce într-o maşină. Acesta nu crede că Elodia a fost omorâtă de Cristian Cioacă.

simeon stalpnicul png

" Ne-am uitat lung, am comentat şi noi în urma ei. Patru persoane am văzut-o. Era atrăgatoare şi s-a uitat şi ea la noi. Eram cu faţa spre hotel. Am urmărit-o cam 7-8 metri până să ajungă la maşină, iar ultima dată m-a privit înainte să se urce într-un BMW negru cu numere de Braşov. Nu părea tare fericită, ci că ar avea o reţinere", declarat martorul în aceastăs eară la Kanal D.

simeon stalpnicul png

Acesta mai spune că Elodia avea părul lung la spate, tăiat în triunghi. „Era Elodia. Şi paznicul hotelului care era cu acolo s-a uitat la ea lung şi a comentat cum fac bărbaţii. Avea în mână o geantă diplomat, neagră. Era într-o fustă gri", mai susţine bărbatul. Marian Deteşanu este de părere că dacă se iau înregistrările video apare şi el acolo. "Dacă se iau înregistrările video, o să apar şi eu cu maşina mea, dar şi doamna care se urca în maşină. Sigur hotelul de acolo are camere de supraveghere", pretinde acesta.

simeon stalpnicul png

În platoul emisiunii s-a mai aflat si apărătoarea lui Cioacă, care consideră că acest caz nu a beneficiat de o anchetă corectă.

De asemenea, sora lui Cioacă, Ana Ene, prezentă şi ea în emisiunea lui Mădălin Ionescu a confirmat că Elodia arăta la vremea respectivă aşa cum a văzut-o martorul. Ea a explicat şi de ce fratele ei apărea râzând la tv. Ana Ene a spus că zâmbetul este o caracteristică a familiei, lucru susţinut şi de Maria Vasii, avocatul lui Cioacă.

"Faptul că râdea la cameră este o caracteristică de familie. Şi eu sunt la fel. Asta este stilul nostrum. De 6 ani trăiesc acest coşmar şi eu şi ne-am întărit", a afirmat Ana Ene la WOWbiz.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
propaganda fake hacking rusia online foto shutterstock
Scurgerile de gaze din gazoductele Nord Stream. Foto: Twitter
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg