Opel Corsa cu 6 trepte, disponibilă cu "Prima Maşină"

Ultima actualizare:
Opel Corsa cu 6 trepte, preţurile la producător
Opel Corsa cu 6 trepte, preţurile la producător

Modelul lansat în 2014 de germanii a devenit maşina Anului 2015 în România, după ce reprezentanții Asociației Presei Auto din România (APAR) au analizat toate autoturismele înscrise. Modelul Opel Corsa cu 6 trepte este unul dintre puţinele din cele care se pot cumpăra şi prin creditul "Prima Maşină".

Noul Opel Corsa este produs în Europa, fiind fabricat în fabricile Opel din Eisenach, Germania, şi Zaragoza, Spania. Urmând prezentarea mondială de la salonul auto de la Paris 2014, producția celei de-a cincea generaţii a debutat finalul acestui precedent. Opel Corsa cu 6 trepte s-a consacrat ca unul dintre cele mai bine vândute autovehicule: cele 4 generaţii ale modelului Corsa, lansate în decurs de 32 de ani, au înregistrat vânzări de aproape 12,4 milioane de unităţi.

Opel Corsa cu 6 trepte: Şasiu refăcut complet

Pe lângă şasiu şi interiorul Opel Corsa cu 6 trepte este regândit complet
Pe lângă şasiu şi interiorul Opel Corsa cu 6 trepte este regândit complet

Noul şasiu al modelului german nu a preluat absolut nici o componentă de la precedentul model. Acesta are o stabilitate la deplasările în liniile drepte şi viraje datorită coborârii centrului de greutate al autoturismului cu 5 mm, are un subcadru mai rigid şi o nouă geometrie a suspensiilor. Noile amortizoare oferă modelului Opel Corsa cu 6 trepte o filtrare îmbunătăţită a perturbărilor provocate de gropi şi suprafeţe de drum denivelate, asigurând un confort exemplar la bordul unui autovehicul de mici dimensiuni.

Opel Corsa cu 6 trepte: Motor pe benzină turbo 1.0 ECOTEC, cu sistem de injecţie directă

Acest motor de pe modelul Opel Corsa cu 6 trepte este unul ultra-modern de mici dimensiuni, proiectat de la zero şi stabileşte un nou standard în clasa sa datorită unui nivel extrem de scăzut de zgomot, vibraţii şi duritate. Acesta este disponibil în două variante de putere, de 66 kW/90 cp sau 85 kW/115 cp, ce îndeplinesc cerințele Euro 6. Ambele generează un cuplu de 170 Nm începând de la o turaţie de numai 1.800 rpm.

Cel mai ieftin Opel Corsa cu 6 trepte costă 11.700 euro, versiunea 1,4 ecoFLEX 90 CP Enjoy. Cu un consum mixt de 5,1 litri benzină la 100 km şi normă de poluare E6, Opel Corsa ar putea fi o alegere durabilă şi familiară. Propulsorul de 1,4 litri dezvoltă 75 CP şi un cuplu maxim de 130 Nm la 4.000 RPM, iar acceleraţia de la 0 la 100 km/h se realizează în 14,0 secunde. Opel Corsa cu cinci uşi are un volum al rezervorului de 45 litri şi un volum al portbagajului de 285 litri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net