Oprea folosea de cinci ori pe zi coloana oficial─â

27 octombrie 2015
image
Conform anchetatorilor, ma┼čina vicepremierului a participat la 1.500 de misiuni ┬źurgente┬╗ anul acestaFoto: Mediafax

1.500 de misiuni urgente care au necesitat coloan─â oficial─â. ├Än 292 de zile. Date ┼čocante care sugereaz─â c─â vicepremierul Rom├óniei ori este mai preocupat de binele omenirii dec├ót ├«nsu┼či James Bond, ori se deplasa p├ón─â ┼či la pia┼ú─â cu girofar ┼či antemerg─âtor.

A fost nevoie ca Bogdan Gigin─â, un t├ón─âr poli┼úist ├«n v├órst─â de 28 de ani, s─â-┼či rup─â g├ótul ├«ntr-o groap─â blestemat─â pentru ca rom├ónii s─â afle lucruri incredibile despre demnitarii care au fost pu┼či ├«n func┼úii publice tocmai pentru a-i servi pe oamenii de r├ónd. De la tragicul accident au trecut deja opt zile, iar vocile celor care cer s─â se fac─â lumin─â ├«n acest caz devin tot mai numeroase ┼či mai vehemente. ├Äncet-├«ncet, poli┼úi┼čtii care-┼či risc─â zilnic via┼úa au ├«nceput, deocamdat─â sub protec┼úia anonimatului, s─â dezv─âluie abuzurile comise de superiorii lor. ├Än ceea ce-l prive┼čte pe ministrul de interne Gabriel Oprea, oameni din sistem au povestit deja c─â nu se deplasa nici m─âcar la frizer sau la pia┼ú─â f─âr─â girofar ┼či ├«nso┼úit de ma┼čin─â de poli┼úie. Ieri, din cercul celor care ancheteaz─â moartea lui Bogdan a r─âzb─âtut o informa┼úie ┼čocant─â. Conform documentelor puse la dispozi┼úie de Ministerul de Interne, ma┼čina oficial─â a vicepremierului Gabriel Oprea a efectuat 1.500 de misiuni de urgen┼ú─â de la ├«nceputul anului ┼či p├ón─â la data accidentului care a pus pe jar toat─â Rom├ónia. Asta ├«nseamn─â 292 de zile ├«n care ma┼čina a fost ├«n situa┼úii de urgen┼ú─â. ├Än urma unui calcul, ├«n medie, cinci misiuni urgente pe zi a avut Gabriel Oprea de la ├«nceputul lunii ianuarie ┼či p├ón─â acum.

image
Ministrul Oprea sus┼úine ├«n continuare c─â deplasarea din seara accidentului era ÔÇť├«n interes de serviciuÔÇŁ

┼óin├ónd cont c─â ├«n aceast─â perioad─â Gabriel Oprea a fost de dou─â ori prim-ministru interimar, asta ├«nseamn─â c─â, ├«n decurs de 35 de zile, ar fi avut drept la coloan─â oficial─â, relateaz─â postul tv Digi24. Din punct de vedere legal, doar patru persoane beneficiaz─â  de coloan─â oficial─â: pre┼čedintele ┼ú─ârii, premierul ┼či pre┼čedin┼úii celor dou─â camere ale Parlamentului. Potrivit legii, ministrul de interne beneficiaz─â de coloan─â oficial─â, doar ├«n situa┼úii de urgen┼ú─â.

Nici ieri, vicepremierul Oprea nu a g─âsit de cuviin┼ú─â s─â ofere mai multe detalii despre seara fatidic─â. A anun┼úat c─â nu-┼či d─â demisia, a┼ča cum ├«i ceruse cu o sear─â ├«nainte pre┼čedintele Klaus Iohannis, ┼či  a repetat, sec, c─â venea de la ÔÇťinstitu┼úii ale statului rom├ónÔÇŁ atunci c├ónd s-a produs accidentul. ÔÇťEram la serviciu, se va dovedi. Se va dovedi de unde am venit. La Parchet trebuie s─â spunem aceste lucruri. Unde am fost se va dovedi la Parchet, am fost la institu┼úii. Am fost la institu┼úii ale statului rom├ón, se va spune la ParchetÔÇŁ, a afirmat Oprea. ├Äntrebat care era urgen┼úa deplas─ârii din 20 octombrie, Oprea a spus: ÔÇťUrgen┼úa ├«nseamn─â doar un echipaj de poli┼úie pe care l-a avut ├«ntotdeauna orice ministru de interne. Sunt norme, instruc┼úiuni, iar Parchetul va stabili cu adev─ârat adev─ârul. Nu avem nimic de ascuns, eram la serviciuÔÇŁ, a spus Oprea.

image

Au trecut opt zile de la moartea lui Bogdan

Poli┼úistul Bogdan Cosmin Gigin─â (28 de ani) de la Brigada Rutier─â a Capitalei a murit pe 20 octombrie dup─â ce a c─âzut cu motocicleta ├«ntr-o groap─â de pe str. ┼×tirbei Vod─â din Capital─â. Poli┼úistul asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului afacerilor interne, Gabriel Oprea, ├«ns─â informa┼úii despre aceast─â situa┼úie nu au fost comunicate de minister, fiind aflate mai ├«nt├ói pe surse. Abia la dou─â zile de la accident, Poli┼úia Capitalei a transmis un comunicat ├«n care a recunoscut c─â Bogdan asigura deplasarea coloanei oficiale a vicepremierului Gabriel Oprea care, conform informa┼úiilor comunicate, participase la ÔÇťo activitate ├«n cadrul unei institu┼úii din domeniul securit─â┼úii ┼či ordinii publiceÔÇŁ.

carla s dreams bobonete 2 PNG
survivor2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
iumor jpg
alexandra stan sexy png
cub pepe png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cipsuri jpeg
Alexander Kuzivanov jpg
variola maimutei jpg
canicula jpeg
traian basescu politician presedinte europarlamentar jpeg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg