Oprea folosea de cinci ori pe zi coloana oficial─â

image
Conform anchetatorilor, ma┼čina vicepremierului a participat la 1.500 de misiuni ┬źurgente┬╗ anul acestaFoto: Mediafax

1.500 de misiuni urgente care au necesitat coloan─â oficial─â. ├Än 292 de zile. Date ┼čocante care sugereaz─â c─â vicepremierul Rom├óniei ori este mai preocupat de binele omenirii dec├ót ├«nsu┼či James Bond, ori se deplasa p├ón─â ┼či la pia┼ú─â cu girofar ┼či antemerg─âtor.

A fost nevoie ca Bogdan Gigin─â, un t├ón─âr poli┼úist ├«n v├órst─â de 28 de ani, s─â-┼či rup─â g├ótul ├«ntr-o groap─â blestemat─â pentru ca rom├ónii s─â afle lucruri incredibile despre demnitarii care au fost pu┼či ├«n func┼úii publice tocmai pentru a-i servi pe oamenii de r├ónd. De la tragicul accident au trecut deja opt zile, iar vocile celor care cer s─â se fac─â lumin─â ├«n acest caz devin tot mai numeroase ┼či mai vehemente. ├Äncet-├«ncet, poli┼úi┼čtii care-┼či risc─â zilnic via┼úa au ├«nceput, deocamdat─â sub protec┼úia anonimatului, s─â dezv─âluie abuzurile comise de superiorii lor. ├Än ceea ce-l prive┼čte pe ministrul de interne Gabriel Oprea, oameni din sistem au povestit deja c─â nu se deplasa nici m─âcar la frizer sau la pia┼ú─â f─âr─â girofar ┼či ├«nso┼úit de ma┼čin─â de poli┼úie. Ieri, din cercul celor care ancheteaz─â moartea lui Bogdan a r─âzb─âtut o informa┼úie ┼čocant─â. Conform documentelor puse la dispozi┼úie de Ministerul de Interne, ma┼čina oficial─â a vicepremierului Gabriel Oprea a efectuat 1.500 de misiuni de urgen┼ú─â de la ├«nceputul anului ┼či p├ón─â la data accidentului care a pus pe jar toat─â Rom├ónia. Asta ├«nseamn─â 292 de zile ├«n care ma┼čina a fost ├«n situa┼úii de urgen┼ú─â. ├Än urma unui calcul, ├«n medie, cinci misiuni urgente pe zi a avut Gabriel Oprea de la ├«nceputul lunii ianuarie ┼či p├ón─â acum.

image
Ministrul Oprea sus┼úine ├«n continuare c─â deplasarea din seara accidentului era ÔÇť├«n interes de serviciuÔÇŁ

┼óin├ónd cont c─â ├«n aceast─â perioad─â Gabriel Oprea a fost de dou─â ori prim-ministru interimar, asta ├«nseamn─â c─â, ├«n decurs de 35 de zile, ar fi avut drept la coloan─â oficial─â, relateaz─â postul tv Digi24. Din punct de vedere legal, doar patru persoane beneficiaz─â  de coloan─â oficial─â: pre┼čedintele ┼ú─ârii, premierul ┼či pre┼čedin┼úii celor dou─â camere ale Parlamentului. Potrivit legii, ministrul de interne beneficiaz─â de coloan─â oficial─â, doar ├«n situa┼úii de urgen┼ú─â.

Nici ieri, vicepremierul Oprea nu a g─âsit de cuviin┼ú─â s─â ofere mai multe detalii despre seara fatidic─â. A anun┼úat c─â nu-┼či d─â demisia, a┼ča cum ├«i ceruse cu o sear─â ├«nainte pre┼čedintele Klaus Iohannis, ┼či  a repetat, sec, c─â venea de la ÔÇťinstitu┼úii ale statului rom├ónÔÇŁ atunci c├ónd s-a produs accidentul. ÔÇťEram la serviciu, se va dovedi. Se va dovedi de unde am venit. La Parchet trebuie s─â spunem aceste lucruri. Unde am fost se va dovedi la Parchet, am fost la institu┼úii. Am fost la institu┼úii ale statului rom├ón, se va spune la ParchetÔÇŁ, a afirmat Oprea. ├Äntrebat care era urgen┼úa deplas─ârii din 20 octombrie, Oprea a spus: ÔÇťUrgen┼úa ├«nseamn─â doar un echipaj de poli┼úie pe care l-a avut ├«ntotdeauna orice ministru de interne. Sunt norme, instruc┼úiuni, iar Parchetul va stabili cu adev─ârat adev─ârul. Nu avem nimic de ascuns, eram la serviciuÔÇŁ, a spus Oprea.

image

Au trecut opt zile de la moartea lui Bogdan

Poli┼úistul Bogdan Cosmin Gigin─â (28 de ani) de la Brigada Rutier─â a Capitalei a murit pe 20 octombrie dup─â ce a c─âzut cu motocicleta ├«ntr-o groap─â de pe str. ┼×tirbei Vod─â din Capital─â. Poli┼úistul asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului afacerilor interne, Gabriel Oprea, ├«ns─â informa┼úii despre aceast─â situa┼úie nu au fost comunicate de minister, fiind aflate mai ├«nt├ói pe surse. Abia la dou─â zile de la accident, Poli┼úia Capitalei a transmis un comunicat ├«n care a recunoscut c─â Bogdan asigura deplasarea coloanei oficiale a vicepremierului Gabriel Oprea care, conform informa┼úiilor comunicate, participase la ÔÇťo activitate ├«n cadrul unei institu┼úii din domeniul securit─â┼úii ┼či ordinii publiceÔÇŁ.

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg