Motivul şocant pentru care a fost înjunghiat un tânăr din Oradea

Potrivit Mediafax, scandalul a avut loc în noaptea de 1 august, într-un fast-food, situat la circa 50 de metri de un club din centrul municipiului Oradea. Aici, victim şi prietenii săi petreceau.

“Conflictul a izbucnit de la un motiv banal: partea vătămată nu i-a răspuns inculpatului la o întrebare legată de preţul plătit pentru pantofii sport ai părţii vătămate. Ofensat de faptul că a fost ignorat, inculpatul a ales un mod violent de a se impune, în sensul că, pur şi simplu, a luat de pe tejgheaua fast-foodului un cuţit cu mâner de culoare neagră şi lama de 12 centimetri, cu care iniţial s-a îndreptat spre fratele victimei, după care s-a întors spre partea vătămată şi l-a împuns o singură dată, din lateral, în zona hemitoracelui stâng, provocându-i o hemoragie”, se arată comunicatul Parchetului Tribunalului Bihor.

Agresorul a încercat să fugă, cu tot cu cuţit, fiind oprit de fratele victimei, care l-a reţinut până la sosirea poliţiştilor. Tânărul înjughiat este în stare stabilă, însă va trebui să stea cel puțin o lună în spital.

Poliţiştii l-au reţinut pe agresor în aceeaşi noapte. Cristian Bogdan Ban a fost reţinut  pentru 24 de ore, iar ulterior, în 2 august, Tribunalul Bihor a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură menţinută şi în prezent.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
catalin remus avocatul31 jpg
masina culita jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
cub catalin botezatu png
cub horoscop 1 gif
Ceapă
combustibili alimentare benzina motorina pompa foto shutterstock
catalin botezatu
image
image
image
image
masina culita jpg
Țestoasa Jonathan jpg
Printul Harry jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
catalin remus avocatul31 jpg