Ştefan Stan cântă la Piatra Neamţ


    Celebritatea lui  Ştefan nu îl  ajută în amor
Celebritatea lui Ştefan nu îl ajută în amor

„Vocea României” (2011) are concerte pe bandă rulantă. Cântă atât piese de pe  primul său album, lansat în luna mai, „Povestea mea”, dar şi cover-uri internaţionale celebre.

Un astfel de show este programat duminica viitoare, 18 august, la Piatra Neamţ. Următorul concert va avea loc la Bacău (25 august) . Caravana distracţiei Golden Brau, care găzduieşte turneul de promovare al artistului, continuă până la sfârşitul lunii septembrie, în fiecare weekend, în alte oraşe din ţară. Intrarea este liberă.

Festival de muzică clasică, la Sibiu

Festivalul în aer liber „Classics for Pleasure" are loc în perioada 16-18 august, în Piaţa Mare din Sibiu, şi aduce în atenţia publicului muzica cultă, pornind de la opera pentru copii până la muzica clasică germană şi italiană, muzicaluri sau muzică de film. Totul sub interpretarea magistrală a celor mai buni artişti ai momentului. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar abonamentul pentru 3 zile costă 20 de lei.

Fiul lui Bob Marley, Julian, în concert la Arenele Romane

Pentru prima dată, un membru al familiei Marley calcă pragul Arenelor Romane, la cea de-a treia ediţie Reggae Nights. Pe 18 august, de la ora 22.00, Julian Marley, cel mai sonor nume în lumea artiştilor reggae, cântăreţ, compozitor şi producător, va face show la Bucureşti. Biletele costă 45 de lei şi se găsesc pe site-urile de bilete.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
Screenshot 2022 11 29 at 14 50 45 png
Tiktok webp
image
image
image
image
cub kamara și Leon gif
5 vloggerita mimi in depresie 5 jpg jpeg
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg