Oprescu se laudă că vom avea pasaj la Colentina

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Veste bună pentru şoferii bucureşteni! Coşmarul traversării intersecţiei Şos Colentina-str. Doamna Ghica este aproape de sfârşit.

Municipalitatea a terminat proiectul pasajului care va permite supratraversarea Şos. Colentina şi încearcă demararea lucrărilor până la sfârşitul anului. Este una dintre cele mai mari intersecţii ale Capitalei denumită deja de conducătorii auto „pacostea şoferilor".

simeon stalpnicul png

După ce a promis în numeroase rânduri fără succes că va scăpa şoferii de stresul ambuteiajelor din zona Colentina-Doamna Ghica, Sorin Oprescu pare decis să se ţină de cuvânt. El este presat de faptul că şi primarul sectorului 2, Neculai Onţanu a anunţat că vrea să rezolve problema şi că are soluţii. Reporterii Click au aflat cum va arăta Pasajul Colentina-Doamna Ghica în viziunea Primăriei Capitalei.

Este vorba un drum cu câte două benzi pe sens care va trece pe deasupra spaţiului verde din mijlocul intersecţiei la o înălţime de şapte metri. „Pasajul propriu-zis va avea 900 de metri şi va costa în jur de 16, 4 milioane de euro", ne-au declarat surse din cadrul Municipalităţii.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net