Oprescu se laudă că vom avea pasaj la Colentina

simeon stalpnicul png

Veste bună pentru şoferii bucureşteni! Coşmarul traversării intersecţiei Şos Colentina-str. Doamna Ghica este aproape de sfârşit.

Municipalitatea a terminat proiectul pasajului care va permite supratraversarea Şos. Colentina şi încearcă demararea lucrărilor până la sfârşitul anului. Este una dintre cele mai mari intersecţii ale Capitalei denumită deja de conducătorii auto „pacostea şoferilor".

simeon stalpnicul png

După ce a promis în numeroase rânduri fără succes că va scăpa şoferii de stresul ambuteiajelor din zona Colentina-Doamna Ghica, Sorin Oprescu pare decis să se ţină de cuvânt. El este presat de faptul că şi primarul sectorului 2, Neculai Onţanu a anunţat că vrea să rezolve problema şi că are soluţii. Reporterii Click au aflat cum va arăta Pasajul Colentina-Doamna Ghica în viziunea Primăriei Capitalei.

Este vorba un drum cu câte două benzi pe sens care va trece pe deasupra spaţiului verde din mijlocul intersecţiei la o înălţime de şapte metri. „Pasajul propriu-zis va avea 900 de metri şi va costa în jur de 16, 4 milioane de euro", ne-au declarat surse din cadrul Municipalităţii.

cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
foto1 la sfinxB jpg
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO