Huliganii vor fi filmaţi în zona Arena Naţională

Primăria Sectorului 2 va supraveghea cu 90 de camere video, amplasate în toate intersecţiile principale din zonă, toate arterele de circulaţie pe care se vor deplasa spectatorii către Arena Naţională, la meciul amical de fotbal România - Slovacia, ce se va desfăşura miercuri.

Pentru asigurarea unor condiţii de maximă siguranţă pentru cetăţenii care locuiesc în imediata vecinătate a Arenei Naţionale, dar şi pentru buna desfăşurare a evenimentului sportiv, informează Agerpres.

Totodată, se va urmări respectarea regulilor de circulaţie de către toţi participanţii la trafic, impuse special în perioada meciului, şi va fi supravegheat comportamentul suporterilor înainte şi după terminarea partidei.

La finalul disputei fotbalistice vor fi monitorizate fluxurile de suporteri care vor pleca de la stadion atât de către camerele video, cât şi de patrulele auto şi pedestre ale Poliţiei Locale de sector.

În acelaşi timp, comercializarea băuturilor alcoolice în zona Naţional Arena va fi interzisă în ziua de desfăşurare a meciului, între orele 17,00 - 24,00, cu excepţia unităţilor de alimentaţie publică care au şi funcţiuni de cazare turistică şi cele care au aranjamente privind organizarea unor evenimente stabilite anterior.

Cei găsiţi în neregulă vor fi sancţionaţi cu amenzi contravenţionale cuprinse între 500 - 1.500 lei şi suspendarea funcţionării spaţiului comercial între 10 şi 30 de zile.

Meciul amical de fotbal România - Slovacia are loc înaintea partidelor cu Ungaria şi Turcia, contând în preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
bugetari functionari publici
Culiță Sterp FOTO Instagram
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png