VIDEO Hei, unde pleci cu Ferrari-ul meu?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A crezut că dacă are Ferrari i se cuvine toată şoseaua. A fost amendat însă cu 800 de lei pentru parcare neregulamentară, după ce a oprit – şmechereşte - pe locul rezervat handicapaţilor.

Aroganţa bogătanilor din Mamaia nu cunoaşte limite. Cel mai nou exemplu este al unui turist posesor de Ferrari 599 GTO, care, sătul să se tot învârtă prin parcare în căutarea unui loc liber, a tras pe dreapta chiar lângă trecerea de pietoni, pe singurul loc destinat persoanelor cu dizabilităţi.

Ghinion, însă! Poliţia locală şi "hingherii" de maşini se aflau în zonă şi au ridicat imediat bolidul de aproape jumătate de milion de euro.

Scenele au fost surprinse de un turist cazat la hotelul de vizavi, care a postat pe Youtube filmuleţul.

Din imagini se vede că  angajaţii au avut grijă, ce-i drept, să manevreze cu atenţie Ferrari-ul. Nu de alta, dar orice zgârietură ar fi însemnat despăgubiri uriaşe pentru proprietar.

În opt minute, bolidul de 400.000 € a fost ridicat de pe locul unde a fost parcat ilegal

simeon stalpnicul png

Acesta a ajuns la faţa locului când maşina tocmai fusese fixată pe platformă, însă nu a reuşit să-i convingă pe "hingheri" să-i elibereze Ferrari-ul.

Nervos, s-a urcat în taxi şi i-a urmărit până la sediul instituţiei. Şeful Poliţiei Locale Constanţa, Daniel Bratu, a declarat, pentru Adevărul, că bărbatul a fost amendat cu 200 lei pentru parcare pe loc destinat persoanelor cu dizabilităţi şi a plătit şi o taxă de 600 lei pentru ridicarea maşinii. Semn că pe lângă prostie şi şmecheria se plăteşte! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net