VIDEO Hei, unde pleci cu Ferrari-ul meu?

20 august 2013
simeon stalpnicul png

A crezut c─â dac─â are Ferrari i se cuvine toat─â ┼čoseaua. A fost amendat ├«ns─â cu 800 de lei pentru parcare neregulamentar─â, dup─â ce a oprit ÔÇô ┼čmechere┼čte - pe locul rezervat handicapa┼úilor.

Arogan┼úa bog─âtanilor din Mamaia nu cunoa┼čte limite. Cel mai nou exemplu este al unui turist posesor de Ferrari 599 GTO, care, s─âtul s─â se tot ├«nv├órt─â prin parcare ├«n c─âutarea unui loc liber, a tras pe dreapta chiar l├óng─â trecerea de pietoni, pe singurul loc destinat persoanelor cu dizabilit─â┼úi.

Ghinion, ├«ns─â! Poli┼úia local─â ┼či "hingherii" de ma┼čini se aflau ├«n zon─â ┼či au ridicat imediat bolidul de aproape jum─âtate de milion de euro.

Scenele au fost surprinse de un turist cazat la hotelul de vizavi, care a postat pe Youtube filmuleţul.

Din imagini se vede c─â  angaja┼úii au avut grij─â, ce-i drept, s─â manevreze cu aten┼úie Ferrari-ul. Nu de alta, dar orice zg├órietur─â ar fi ├«nsemnat desp─âgubiri uria┼če pentru proprietar.

├Än opt minute, bolidul de 400.000 ÔéČ a fost ridicat de pe locul unde a fost parcat ilegal

simeon stalpnicul png

Acesta a ajuns la fa┼úa locului c├ónd ma┼čina tocmai fusese fixat─â pe platform─â, ├«ns─â nu a reu┼čit s─â-i conving─â pe "hingheri" s─â-i elibereze Ferrari-ul.

Nervos, s-a urcat ├«n taxi ┼či i-a urm─ârit p├ón─â la sediul institu┼úiei. ┼×eful Poli┼úiei Locale Constan┼úa, Daniel Bratu, a declarat, pentru Adev─ârul, c─â b─ârbatul a fost amendat cu 200 lei pentru parcare pe loc destinat persoanelor cu dizabilit─â┼úi ┼či a pl─âtit ┼či o tax─â de 600 lei pentru ridicarea ma┼činii. Semn c─â pe l├óng─â prostie ┼či ┼čmecheria se pl─âte┼čte! 

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png
elon musk met gala 2022