UPDATE. O maşină a SRI, cu echipamente de ascultare, a fost ridicată de sub geamul primarului Craiovei

UPDATE ORA 12.39. Primarul localităţii doljene Castranova, Dumitru Măceşanu, spune că maşina ridicată din faţa Primăriei Craiova îi aparţine, potrivit Mediafax. El neagă însă că în autoturism s-ar fi aflat tehnică de ascultare, aşa cum susţine edilul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu."Da, este maşina mea. Nu ştiu de ce se face atâta caz pe treaba asta. Cred că din cauză că suntem partide diferite, eu şi doamna primar. Maşina este a mea personală, am fost la o şedinţă la Consiliul Judeţean, am parcat-o ilegal, dar pentru că eram în şedinţă am trimis pe cineva să o ridice. S-a plătit taxă, s-a plătit tot ce trebuie şi cu asta basta", a declarat, joi, primarul Dumitru Măceşanu (PDL).

Întrebat dacă are vreo legătură cu SRI şi dacă în maşină era tehnică de ascultare, aşa cum a susţinut Lia Olguţa Vasilescu, primarul a negat: "Nici nu se pune problema de aşa ceva, n-am nici o legătură, cu atât mai puţin dispozitivele la care faceţi referire".

"E prea frumos să ţin pentru mine... Astăzi RAT Craiova şi Poliţia Locală au ridicat o maşină parcată ilegal, în fata primăriei, sub fereastra mea. Şi...Era tixita de tehnică de ascultare... Măi, băieţi, măi... Nu v-am spus că am camera de luat vederi în birou? Vă dau eu caseta... Aşa cevaaaaaa?", a scris edilul pe Facebook.

Neoficial, SRI motivează parcarea maşinii într-un loc nepermis ca fiind o acţiune sub acoperire ce ar fi vizat bancomatele din centrul Craiovei, potrivit rtv.net.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
shutterstock 165207755B jpg
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
ronaldo bucurie jpg
Mohammed bin Salman FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
În Obor, lumea  cumpără orice, de  la mezeluri la brazi jpeg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
bear grylls a mancat excremente de urs in romania jpg
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg