Gonea cu 246 km/h pe autostradă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Record pe Autostrada Soarelui! Un constănţean a fost prins, miercuri noaptea, în timp ce gonea cu 246 km/h. Tânărul care a pus în pericol viaţa celorlalţi participanţi la trafic a rămas fără permis.

Încă un copil de bani-gata face pe şmecherul pe şosele. La 24 de ani, Răzvan Dumitrache, fiul unui patron de hotel din staţiunea Mamaia, are un bolid puternic: Audi A8. Tânărul a simţit nevoia să arate ce poate o astfel de maşină, aşa că a apăsat pedala de acceleraţie mai mult decât era legal. Aflat pe Autostrada Soarelui, miercuri noapte, la kilometrul 75, Răzvan a fost surprins de radar cu 246 km/h.

El le-a spus poliţiştilor că se grăbea să ajungă la Constanţa. Tânărul a rămas fără permis pentru 90 de zile, dar a primit şi o amendă de 600 de lei şi 15 puncte de penalizare.

simeon stalpnicul png

„A atins un record naţional, negativ, din păcate. Astfel am scos din trafic un şofer indisciplinat, care îşi riscă viaţa lui, dar şi pe a altor oameni nevinovaţi", a spus Carol Vârna, de la Centrul Infotrafic. Nu este pentru prima dată când Răzvan Dumitrache apasă prea tare pe pedala de acceleraţie. El a mai fost sancţionat contravenţional în martie 2012, pentru depăşire neregulamentară. Tot atunci i s-a reţinut permisul de conducere. Însă, pentru că a contestat măsura, actul i-a fost restituit până la soluţionarea definitivă a cauzei.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net