Porcul de Crăciun se vinde pe Internet cu 10 lei /kg

Ultima actualizare:

Preţurile sunt negociabile, în funcţie de câţi porci se cumpără şi cât de departe locuieşte vânzătorul de oraşul cumpărătorului. „Am opt bucăţi în bătătură care au între 90 şi 110 kilograme. Dacă lumea îmi cere porci tăiaţi, atunci taxez şi manopera care e undeva de 50 de lei pentru tăierea şi prăjirea porcului", zice un sătean din comuna Unguraş care şi-a postat anunţ pe un site că vinde porci.

Astfel, un porc crescut la ţară, cu o greutate de 110 kilograme, tăiat şi prăjit costă 1.150 de lei. La târgurile de animale din judeţ, kilogramul de carne de porc, în viu, este la 8-9 lei. Anul trecut, kilogramul de carne de porc în viu se vindea cu 7,5 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net