FOTO EXCLUSIV Copos a plecat în cârje să cumpere parfum

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

George Copos a reuşit să stea în umbră în ultima perioadă. A renunţat la Rapid şi singurele apariţii recente în public au fost la Curtea de Apel, acolo unde se rejudecă "Dosarul Transferurilor".

Fotoreporterii Click! l-au surprins însă pe omul de afaceri într-o ipostază deloc obişnuită pentru el: la cumpărături pe parfumuri!

"Copos nu poate rezista fără fotbal", spunea fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir. Se pare însă că cel supranumit "Corleone" s-a înşelat. Lui George Copos îi merge bine mersi fără să mai fie implicat la Rapid, dar ieşirea din fotbal a însemnat pentru el şi "dispariţia" din spaţiul public.

Fostul vicepremier şi-a dorit să se ţină departe de lumina reflectoarelor şi a reuşit să se ascundă destul de bine.

După ce a ales un parfum, fostul patron de la Rapid și-a așteptat șoferul în faţa mall-ului

simeon stalpnicul png

Cu toate astea, fotoreporterii Click! l-au surprins, zilele trecute, la cumpărături, la mall-ul din Băneasa. Omul de afaceri, care a fost mereu încruntat, a venit însoţit de şofer, care l-a aşteptat afară, în parcarea din faţa magazinului.

simeon stalpnicul png

Copos a coborât din luxosul bolid ajutându-se de cârje, având în continuare nevoie de susţinere, după operaţia de ligamente suferită la genunchiul stâng. Copos s-a chinut ceva să se mişte cât mai repede, fiind vizibil în grabă.

A intrat la un magazin de cosmetice şi, după o scurtă discuţie cu vânzătoarea, a ales un parfum. L-a plătit, după ce a stat câteva minute la coadă, apoi a ieşit din magazin. George Copos a fost nervos la culme, după ce şoferul nu a apărut la timp să-l întâmpine. A fost nevoie de un telefon pentru a-l face pe angajat să se mişte rapid şi să aducă maşina.

Fotoreporterii Click! au mai surprins un detaliu interesant: Copos nu purta verigheta. Şi asta deşi e căsătorit de 32 de ani. George Copos şi-a cunoscut soţia, pe Cristiana, la film, în primăvara anului 1981. Câteva luni mai târziu au decis să facă pasul cel mare, iar în septembrie s-au căsătorit. Cei doi au o fată, Alexandra (30 de ani), care s-a măritat în vară.

Elena Stoica are pe deget o bijuterie care aduce a verighetă

simeon stalpnicul png

Să fie oare motivul supărării lui Copos faptul că la mâna presupusei sale amante a apărut un inel care seamănă suspect de mult cu o verighetă? Omul de afaceri a negat mereu vehement că ar avea o relaţie extraconjugală cu fosta lui secretară.

Asta, în ciuda faptului că a fost surprins, de Click!, în februarie 2009, în blocul unde locuia la acea vreme Elena Stoica.

Fostul boss de la Rapid s-a apărat atunci, spunând că a vizitat un prieten care locuia acolo. Între timp, Elena a născut o fetită, care are acum doi ani şi zece luni, s-a mutat în afara Bucureştiul şi, recent, a fost pozată de fotoreporterii Click! purtând o bijuterie care seamănă izbitor cu o verighetă.

Click v-a prezentat pe larg detalii despre relaţia dintre cei doi

simeon stalpnicul png

George Copos, în mesajul de adio: "Liga Campionilor vă aşteaptă!"

EXCLUSIV Copos a dat maşina pe bicicletă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net