Elevii din Târgovişte refuză să intre la ore din cauza frigului din clase!

Ultima actualizare:

Aproximativ 11.000 de elevi de la 18 şcoli din municipiul Târgovişte merg la cursuri în clase neîncălzite, după ce imobilele în care funcţionează aceste unităţi de învăţământ au rămas fără sursă de agent termic.

Societatea de termoficare din oraş a intrat în insolvenţă în luna martie, iar Primaria trebuia să monteze centrale termice în 19 unităţi de învăţământ, informează Antena 3. Montarea este întârziată din cauza studiilor de fezabilitate care durează de peste 3 luni.

Datele apar într-un raport al Corpului de Control de la Ministerul Educaţiei.

După ce elevii au ieşit în stradă şi au protestat din cauza condiţiilor în care trebuie să stea la ore, autorităţile au început să ia o serie de măsuri.

Elevii din cinci unităţi de învăţământ din Târgovişte care nu au sursă de încălzire vor fi mutaţi, începând de luni, în alte cinci şcoli din oraş în care au fost montate centrale termice, copiii urmând să înveţe în schimbul al doilea, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dâmboviţa, Mihaela Anton, a declarat că în această dimineaţă a avut loc o întâlnire între reprezentanţi ai Prefecturii Dâmboviţa, ai Consiliului Judeţean, ai Inspectoratului Şcolar şi ai Primăriei Târgovişte, la care au fost invitaţi şi directorii unităţilor de învăţământ care nu sunt racordate la nicio sursă de agent termic.

Conform sursei citate, a fost luată în discuţie posibilitatea devansării termenelor de finalizare a lucrărilor de montare a centralelor termice în şcoli, reprezentanţii Primăriei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net