Veste teribilă pentru Becali! Vezi aici ce a decis instanţa

Ultima actualizare:

Tribunalului Bucureşti a judecat contestaţia la executarea pedepsei formulată de Gigi Becali. Această contestaţie a mai fost soluţionată de Tribunalul Ilfov, care a decis să o respingă, informează Mediafax.

Potrivit procurorului, dar şi avocatului lui Gigi Becali, această contestaţie la executare ajunsă la Tribunalul Bucureşti se loveşte de excepţia inadmisibilităţii.

"Din latenţa cu care ICCJ a motivat (deciziile de condamnare a lui Gigi Becali, n.r.), s-a pomenit cu acest dosar în braţe. Doamna judecător a preferat să evide un conflict de competenţă, invocând din oficiu această inadmisibilitate, în contextul în care nu pot să judec şi eu acelaşi lucru pe care l-au făcut alţii, rămânând ca în final Curtea de Apel, care este autoritatea superioară Tribunalului Bucureşti, să lămurească prin soluţie fondul contestaţiei în final", a declarat avocatul lui Gigi Becali, Cătălin Dancu.

Adus de la Penitenciarul Jilava la Tribunalul Bucureşti pentru judecarea contestaţiei la executare, Gigi Becali a cerut instanţei să nu mai fie plimbat de la Penitenciarul Poarta Albă la Jilava.

“Aşa cum îi spunea Sfântul Gheorghe împăratului Diocleţian: «Gătaţi chinurile, pentru că sunt pregătit să le primesc», aşa vă spun şi eu că vreau să gătaţi chinurile. Du-te la Jilava, du-te la Poarta Albă, cu zăbrele, cu cătuşe. Ca Sfântul Gheorghe primesc ceea ce se întâmplă pentru că aşa a fost lăsat de la Dumnezeu", a spus Gigi Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net