2 trucuri pentru preparate din pui delicioase

Ultima actualizare:

Pieptul de pui nu are grasime, iar acesta este motivul pentru care carnea preparată la grătar ţi se pare seacă şi aţoasă. Pentru a frăgezi carnea, unge fiecare bucată cu ulei de măsline, iar apoi păstrează puiul la rece, la frigider, până a doua zi dimineaţa. Când îl vei prepara vei vedea diferenţa! De asemenea, pentru a frăgezi pulpele de pui pe care vrei să le pregăteşti la cuptor, pune pe fiecare bucată câte o felie de lămâie. Carnea va deveni foarte uşor de digerat. Nu mai punem la socoteală gustul absolut delicios dat de lămâie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net