2 trucuri pentru preparate din pui delicioase

Ultima actualizare:

Pieptul de pui nu are grasime, iar acesta este motivul pentru care carnea preparată la grătar ţi se pare seacă şi aţoasă. Pentru a frăgezi carnea, unge fiecare bucată cu ulei de măsline, iar apoi păstrează puiul la rece, la frigider, până a doua zi dimineaţa. Când îl vei prepara vei vedea diferenţa! De asemenea, pentru a frăgezi pulpele de pui pe care vrei să le pregăteşti la cuptor, pune pe fiecare bucată câte o felie de lămâie. Carnea va deveni foarte uşor de digerat. Nu mai punem la socoteală gustul absolut delicios dat de lămâie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
diabet jpg
liviu dragnea 8 JPG
varza murata 505587 webp
bunt erleuchtet chinas jpg
image png
Warren Buffett FOTO Profimedia jpg
turcia jpg
casa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net