2 trucuri pentru preparate din pui delicioase

Ultima actualizare:

Pieptul de pui nu are grasime, iar acesta este motivul pentru care carnea preparată la grătar ţi se pare seacă şi aţoasă. Pentru a frăgezi carnea, unge fiecare bucată cu ulei de măsline, iar apoi păstrează puiul la rece, la frigider, până a doua zi dimineaţa. Când îl vei prepara vei vedea diferenţa! De asemenea, pentru a frăgezi pulpele de pui pe care vrei să le pregăteşti la cuptor, pune pe fiecare bucată câte o felie de lămâie. Carnea va deveni foarte uşor de digerat. Nu mai punem la socoteală gustul absolut delicios dat de lămâie.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lapte jpg
image png
durere in gat jpg
tabel pensii logo jpg
Ilie Bolojan, Ioana Fasie, foto arhiva jpg
image png
UK, foto Shutterstock jpg
Ilie Bolojan FOTO Mediafax
image
actualitate.net
image
actualitate.net