Executată cu puşca de vânătoare pentru că l-a părăsit

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Orbiţi de gelozie, doi tineri, unul din Mehedinţi, altul din Olt, şi-au ucis iubitele şi au îngrozit o ţară întreagă. Bărbatul din Mehedinţi nu a putut accepta faptul că iubita l-a părăsit şi i-a tras un glonţ în cap. Cazul din Olt este la fel de sinistru. Înainte de a-şi sugruma prietena şi a lăsa-o fără suflare, criminalul a încercat să facă sex cu ea.

Satul Izvorul Frumos din judeţul Mehedinţi a fost zguduit ieri de o tragedie. Până să audă urletele care răzbeau din casa unor vecini şi apoi sirenele Salvării şi cele ale Poliţiei, nu aveau să bănuiască ce grozăvie se petrecuse. Speriaţi de toată larma din localitate, oamenii au fugit într-un suflet spre casa în care o tânără de 24 de ani locuia împreună cu familia. Au fost şocaţi să afle că tânăra lor vecină tocmai fusese ucisă de fostul iubit. Ion Buzatu (30 de ani) o împuşcase cu arma de vânătoare a tatălui direct în cap.

FOTO ŞOCANT Tragedie în Mehedinţi: şi-a împuşcat iubita în cap, apoi s-a sinucis în maşină

Halucinant! I-a tăiat capul pentru că rămăsese şomer

Fata împuşcată în ochi îi cere despăgubiri record pistolarului

Criminalul din Mehedinţi a fost găsit mort pe un câmp din apropierea localităţii Izvorul Frumos

simeon stalpnicul png

Cumnata victimei, Cristina Adam, le-a spus poliţiştilor sosiţi la faţa locului că, înainte de incident, bărbatul a sunat-o pe fată, anunţând-o că urmează să o viziteze. Aceasta, însă, i-a spus să nu vină, pentru că are treabă. Refuzul ei l-a înfuriat şi mai mult pe criminal, care, în doar câteva minute, s-a înfiinţat la uşa tinerei. Când fata a deschis uşa, bărbatul i-a pus ţeava puştii la gură şi a tras. Apoi a fugit. Tânăra a căzut fără suflare la pământ, într-o baltă de sânge. Îngrozită, o rudă a acesteia a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112. Din păcate, medicii de la Salvare n-au mai putut-o ajuta pe victimă. Oamenii le-au spus criminaliştilor că cei doi avuseseră o relaţie de trei ani, iar, de curând, se despărţiseră, lucru pe care bărbatul nu l-a putut accepta.

La câteva ore de la nenorocire, poliţiştii plecaţi în căutarea criminalului l-au găsit pe acesta mort, în propria maşină, pe un câmp la 10 km de locuinţa fetei. Îşi trăsese şi el un glonţ în cap.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net