S-a trezit cu un crater în mijlocul casei!

Ultima actualizare:

Groapa apărută inexplicabil în mijlocul gospodăriei are aproximativ un metru şi jumătate adâncime şi jumătate de metru în diametru. Proprietara casei spune că nu a observat şi a căzut, pur şi simplu, în craterul apărut peste noapte.

Oamenii din comună sunt speriaţi şi spun că le este frică să mai stea în case. Cred că localitatea lor este blestemată, pentru că nu găsesc răspunsuri la fenomenele neobişnuite care se petrec în zona lor. În ultima perioadă, sute de cutremure s-au produs în zonă, iar în urmă cu o lună apa de la izvorul din curtea bisericii a devenit fierbinte.

Ion Neculau, primarul comunei Slobozia Conachi, de care aparţine satul Izvoarele a spus că apariţia gropii nu ar trebui să fie un motiv de panică pentru localnici, susţinând că fenomenul ar fi putut fi provocat de tasări ale solului, ca urmare a inundaţiilor din luna septembrie.

Din 23 septembrie şi până la începutul lunii octombrie, în zona comunelor Slobozia Conachi şi Schela, din judeţul Galaţi, s-au produs peste 260 de cutremure. Satul Izvoarele, din comuna Slobozia Conachi, s-a numărat şi printre localităţile afectate de inundaţiile produse în septembrie, când nouă oameni şi-au pierdut viaţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net