Sărbători la extreme

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vrei să petreci Crăciunul printre 10.000 de cărămizi uriaşe de gheaţă sau să te tolăneşti pe şezlong şi să înoţi? Pentru cei care nu urăsc frigul, Hotelul de Gheaţă, ridicat în inima Munţilor Făgăraş, e cea mai bună opţiune. Dacă vreţi ca Sărbătorile să vă prindă în costum de baie, Paradisul Acvatic din Braşov vă aşteapă la bălăceală.

Lucrările la cel de-al nouălea hotel de gheaţă ridicat la Bâlea Lac au fost finalizate. Construcţia din zăpadă şi gheaţă va fi inaugurată în prima zi de Crăciun şi îşi aşteaptă vizitatorii cu foarte multe surprize. În acest an, tema este "Baroque in Ice" şi stă la baza amenajării tuturor camerelor.

Recepţia e construită şi ea din gheaţă

simeon stalpnicul png

Neobişnuita clădire are 12 camere duble, cu pat matrimonial, iar lângă hotel, pentru cei mai curajoşi vor fi construite trei iglu-uri de gheaţă, care vor purta nume de muşchetari: D'Artagnan, Athos şi Porthos. Paturile de gheaţă sunt acoperite cu saltele moi, pături şi blănuri pufoase de animale, deoarece temperatura medie în Hotelul de Gheaţă este între minus 5 şi plus 2 grade Celsius.

Paturile de gheaţă sunt acoperite cu saltele moi, pături şi blănuri

simeon stalpnicul png

Ca în fiecare an, în incinta hotelului există un Ice Bar şi un Ice Restaurant. Aici, preparatele şi băuturile sunt servite pe platouri de gheaţă sau din pahare cioplite în gheaţă. Doritorii trebuie să plătească 400 de lei pe noapte pentru o cameră dublă şi 600 de lei pe noapte pentru un iglu. Copiii între 6 şi 15 ani au 50 la sută reducere, iar pentru copiii mai mici de şase ani cazarea este gratuită. Cei care doresc doar să viziteze hotelul, fără a rămâne peste noapte, plătesc 8 lei de persoană, respectiv 4 lei de pentru copii.

Turiştii iau masa în restaurantul hotelului

simeon stalpnicul png

Piscina se deschide la ora 11.00

Cui nu-i place iarna se poate păcăli pentru câteva ore că e vară. La Paradisul Acvatic, din Braşov, ai parte de temperaturi estivale.

Sunt nu mai puţin de 40 de grade Celsius, iar decorul te face să uiţi că afară termometrele arată chiar şi minus 3 grade. Aici ai parte de trei piscine, dintre care un bazin de înot semiolimpic, tobogane, două tipuri de saune, baie turcească, masaj.

simeon stalpnicul png

Astfel că pentru câteva ore poţi să arunci hainele de pe tine. Ai nevoie doar de un costum de baie, şlapi şi prosop. „De Crăciun ,Pardisul Acvatic este deschis între orele 11.00-22.00, iar intrarea pentru o persoană costă 55 de lei", ne-au precizat reprezentanţii parcului. În incinta acestuia există o autoservire, unde găseşti fel de fel de bucate: ciorbe, mâncăruri gătite, pizza şi deserturi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net