Si-a ucis sotia la coafor, în faţa clienţilor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A încercat să se salveze şi să-şi protejeze cei trei copii de soţul violent. O femeie de 38 de ani din Iaşi a făcut plângere la poliţie împotriva bărbatului, iar apoi s-a mutat cu copiii într-un centru social. Nimic nu a ajutat-o însă! Sâmbătă seara, acesta a venit la coaforul în care lucra femeia şi a ucis-o de faţă cu colegele ei.

Vasile (41 de ani) şi Nina aveau împreună trei copii. Un băiat de 18 ani şi două fetiţe de 13, respectiv 2 ani. În ultima vreme, bărbatul devenise agresiv, iar Nina a depus o plângere la poliţie împotriva lui, în luna noiembrie, acuzându-l de violenţă. Atunci, soţul s-a internat voluntar la Spitalul de Psihiatrie "Socola" şi a rugat-o pe femeie să-şi retragă plângerea. Însă după scurt timp Vasile s-a reîntors acasă şi a luat-o din nou la bătaie pe femeie.

Fiica de 13 ani a aflat de la anchetatori despre tragedie

simeon stalpnicul png

A doua zi de Crăciun, Nina şi-a luat copiii şi s-a internat într-un centru pentru protecţia victimelor violenţei domestice. A vrut cu orice preţ să-şi protejeze fetiţele minore. Potrivit bzi.ro, reprezentanţii Centrului au sfătuit-o pe femeie să renunţe să mai meargă la serviciu câteva zile, pentru a evita o întâlnire cu soţul. Aceasta a insistat să meargă în continuare la muncă, având numeroase solicitări din partea clientelor, fiind şi perioada în care putea câştiga mai mulţi bani.

simeon stalpnicul png

Decizia i-a fost însă fatală! Furios că a fost părăsit, Vasile a luat un cuţit de 18 centimetri şi, sâmbătă seara, a mers glonţ la coaforul din cartierul Tudor Vladimirescu, unde lucra soţia lui. Nu a ţinut cont că în salon mai erau două colege ale femeii, dar şi clienţi. A luat cuţitul şi a înjungjiat-o până când a lăsat-o fără suflare, într-o baltă de sânge. Apoi, s-a aşezat în genunchi şi s-a înjunghiat în zona abdomenului şi a gâtului.

Nu a reuşit să se omoare. A ajuns în comă la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Spiridon" din Iaşi. La scurt timp de la crimă, fetiţa de 13 ani a venit la coafor să-şi vadă mama. Când poliţiştii i-au povestit ce s-a întâmplat, micuţa s-a prăbuşit de durere. Atât ea, cât şi sora ei sunt devastate şi au fost preluate de o verişoară a mamei lor, urmând ca zilele următoare să se stabilească dacă vor fi internate într-un centru. Deocamdată, starea gravă a criminalului nu permite audierea sa, dar procurorii au deschis dosar penal pentru omor calificat pe numele bărbatului.

Vlădan şi-a împuşcat nevasta în salonul de la Perla

În martie 2012, o altă crimă care a oripilat o ţară întreagă a avut loc într-un coafor. Un bărbat a deschis focul în incinta complexului Perla din Capitală, cu intenţia de a o ucide pe soţia lui, care voia să divorţeze de el. Aceasta şi casiera coaforului au fost ucise, iar şase persoane au fost rănite. Gheorghe Vlădan vorbea la telefon când a intrat în coaforul de la Perla. A discutat cu soţia sa, după care a ieşit pe hol, unde îl urmase casiera.

simeon stalpnicul png

Imaginile înregistrate de camerele video aflate în salon arată cum bărbatul a scos pistolul Glock de 9 mm, a împuşcat-o în piept pe soţia sa, care venise înspre hol, apoi a tras două gloanţe în casieră, după care a intrat în camera unde era frizeria şi a continuat să tragă. Din momentul în care a intrat până a ieşit Vlădan din coafor au trecut trei minute şi 27 de secunde, dar atacul a durat doar un minut. Bărbatul, agent de poliţie, a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bratara dacica jpg
Obezitate si depresie jpg
image png
muncitori 1974 transfagarasan jpg
brasov poveste grimm jpg
b47 actu col polei jpeg
holera shutterstock 1203536896 jpg
vremea 1536x1024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net