Începe bine anul! 7 trucuri la minut ca să-ţi treacă mahmureala

Ultima actualizare:

1 Pâine prăjită la micul dejunPâinea prăjită va filtra alcoolul în aşa fel încât efectele sale, care se observă a doua zi dimineaţa, să fie mult diminuate. Carbonul pe care îl conţin părţile arse ale unei felii de pâine prăjită te va ajuta să te simţi mai bine. Pâinea prăjită va funcţiona exact ca un burete care va absorbi alcoolul din organism.

2 Mâncâncă fructe Pentru a scăpa cât mai repede de mahmureală, este indicat să mănânci fructe. Acestea îţi vor creşte nivelul de fructoză din sânge, iar tu te vei simţi mai bine. Fructoza va elimina alcoolul mult mai repede!

3 Mestecă ghimbirMestecă bucăţele mici de ghimbir pentru a scăpa de mahmureală. Odată cu starea de ameţeală şi durerile de cap s-ar putea ca şi din punct de vedere digestiv să fii afectat. Ghimbirul te va ajuta să-ţi revii repede.

4 Fă-ţi o omletăOuăle conţin taurină, iar această substanţă va diminua efectele alcoolului consumat peste noapte. Poţi combina omleta şi cu o porţie de legume proaspete. Acestea din urmă vor adauga un surplus de antioxidanţi atât de necesari organismului.

5 Consumă bananeDupă ce consumăm alcool în cantităţi mai mari, organismul se deshidratează pierzând apă dar şi electroliţi. Pentru a ridica nivelul acestora la normal şi pentru a ajuta organismul să se refacă cât mai repede, consumă alimente bogate în potasiu precum banane sau spanac.

6 Lămâia taie greaţaTe doare capul, eşti ameţit, ai vrea să dormi dar ai stări de greaţă? Bea un pahar cu apă plată în care ai stors o lămâie.

7 Bea multă apă sau ceaiUită de sucuri naturale sau carbogazoase şi consumă cât mai multă apă plată sau ceai. Vei hidrata organismul şi vei elimina alcoolul din sânge mult mai repede.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net