Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJC, a fost audiat la DNA: «Am fost tratat ca un animal»

Ultima actualizare:

    Nicuşor Constantinescu (foto: adevarul.ro)
Nicuşor Constantinescu (foto: adevarul.ro)

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost ridicat miercuri de către procurorii de la Direcţia Naţională Anticorupţie Constanţa.

Nicuşor Constantinescu a fost deja citat de două ori pentru a i se prezenta acuzaţiile care i se aduc, însă a ignorant citaţiile. Astfel, că miercuri a fost luat cu mandat de aducere şi transportat la sediul DNA Constanţa.

Nicuşor Constantinescu a fost audiat într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu şi fapte de corupţie, în ceea ce priveşte licitaţii organizate şi contracte acordate de Consiliul Judeţean unor firme.

La ieşirea din sediul DNA, Constantinescu a declarat că a fost tratat ca un animal.

„Fac acum plângere la procurorul-şef şi la Parchetul Superior. Am fost tratat ca un animal. 240.000 cetăţeni m-au votat pe mine şi pe colegii mei şi ei au venit să facă asta pe banii contribuabililor.

Abia după ce am cerut să vină avocaţii au scos o legitimaţie. Procurorii erau de la Bucureşti, deci este o acţiune politică a DNA Bucureşti. Până acum nu am fost citat, sau nu ştiu de câte ori am fost citat pentru că nu am semnat nimic. Nu ne mai mirăm de ce ne merge aşa rău. Să vină poliţia politică să conducă ei judeţul”,

Preşedintele CJ Constanţa spune că DNA verifică toate contractele încheiate de instituţia condusă de el din 2009 până astăzi. Constantinescu a declarat, la ieşirea de la DNA, că este un om liber şi că joi urmează să plece în Statele Unite ale Americii pentru a-şi rezolva problemele medicale. El a precizat că modalitatea de lucru a procurorilor DNA este de condamnat.

Mai multe informaţii despre anchetă citiţi aici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
shutterstock 1195754011 scaled jpg
Captură de ecran din 2024 09 19 la 12 02 07 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net