Fraţii făceau sex cu fetiţe, cu voie de la părinţi

Ultima actualizare:

    Fata de 14 ani a trăit câteva  luni în casa iubitului ei
Fata de 14 ani a trăit câteva luni în casa iubitului ei

Fraţii Ionuţ, 20 de ani, şi Marcel Fandarac, 25 de ani, se iubeau de mai bine de un an cu două copile din sat. Totul cu „binecuvântarea” părinţilor celor doi, care chiar s-au mutat din casă pentru ca băieţii să se poată iubi în voie cu minorele.

Patru ieşeni din aceeaşi familie au fost trimişi în judecată la finele săptămânii trecute într-un dosar de act sexual cu un minor. Potrivit procurorilor, doi fraţi ai familiei Fandarac, din Glodenii Gândului, au întreţinut raporturi sexuale cu fete ce nu împliniseră 15 ani, în timp ce părinţii lor au tolerat aceste infracţiuni.

Marcel şi Ionuţ riscă până la 10 ani de închisoare

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

În dosar se arată că Ionuţ Costel Fandarac, de 20 de ani, a fost reclamat autorităţilor de către mama unei fete de 14 ani. Femeia a spus că fiica sa ar întreţine raporturi sexuale cu tânărul începând cu 7 ianuarie 2012. În acea zi, se arată în rechizitoriu, Ana-Maria a plecat de acasă la iubitul ei, cu care avea o relaţie de prietenie de mai multe luni. Cei doi au locuit o vreme în aceeaşi cameră, toată familia ştiind că au relaţii intime, dar şi că fata nu are 15 ani.

La momentul demarării investigaţiilor, fratele lui Ionuţ Costel Fandarac, Marcel, de 25 de ani, era martor în dosar. Procurorii aveau să afle, însă, că şi acesta avea o concubină de 13 ani cu care întreţinea raporturi sexuale. De alt­fel, cei doi au acum şi un copil. În timpul audierilor, cei doi părinţi au recunoscut că ştiau ce se întâmplă sub acoperişul casei lor. Mama chiar a precizat că, împreună cu soţul, s-au mutat în altă cameră pentru ca fiii lor să poată face sex cu cele două fete. Cei patru riscă pedepse cu închisoarea cuprinse între 3 şi 10 ani pentru act sexual cu un minor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net