Viscolul a făcut primele victime. Două persoane găsite moarte sub nămeţi, o a treia în timp ce deszăpezea un drum

image
Poliţiştii şi ambulanţele ajunse la locurile tragediei nu au mai putut face nimic pentru victime

Iarna care abia acum a cuprins serios România şi-a luat deja primul „tribut" de vieţi omeneşti. Două persoane au fost găsite moarte, sub zăpadă. O altă persoană, de această dată un drumar, a murit în timpul serviciului, pe când deszăpezea un drum.

UPDATE. O a treia persoană a murit azi în mijlocul zăpezilor. Este vorba despre un muncitor al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, care lucra la deszăpezirea DN6. El a făcut infarct.

În localitatea Stângăceaua din judeţul Mehedinţi un bărbat de 82 de ani a fost găsit fără suflare în curtea casei, sub un strat gros de zăpadă. Vecinii au făcut apelul la 112, însă echipajul sosit la faţa locului nu a putut decât să constate decesul. Bătrânul se afla în evidenţa Serviciului Judeţean de Ambulanţă cu boli cronice (hipertensiune arterială), transmite Mediafax.

O altă persoană, de această dată o femeie de 56 de ani din comuna vasluiană Poieneşti a fost găsită moartă pe un câmp. Femeia a plecat vineri seara spre casă şi avea de străbătut o porţiune de aproximativ un kilometru pe câmp. Nu a mai reuşit să ajungă la adăpost. Abia sâmbătă rudele au constatat dispariţia şi au început să o caute. Au găsit-o sub un strat de zăpadă.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg